Ži(v)čani bend još jednom oduševio Vlasotinčane

VLASOTINCE

Kulturni centar Vlasotince i portal Infodesk Vlasotince priredili su celovečernji koncert grupe „Ži(v)čani bend“. Ovaj put naziv koncerta je bio „Ljubav preko žice“, doduše bend nije bio u punom sastavu, ali to se nije odrazilo na nastup. Sala Kulturnog centra bila je prepuna ljubitelja pop i rok muzike jer veče je bilo kao stvoreno za predivnu muziku i uživanje. Publika različitog doba zajedno sa bendom je pevala poznate kako domaće hitove tako i strane.

Salom su se širi zvuci i pesme Vlade Divljana, Đorđa Balaševića, Parnog Valjka, Azre, Ju grupe, Kerber i drugih, publika je uživala i u pesmama Amy Winehouse, Queen, Eric Clepton, Eurythmics, Vaya Con dios…Vokali su ove večeri bile Mila Mitić i Petra Dimanić koje su koncert otvorile pesmom „Odnesi me“, Vlade Divljana. Gitare su svirali Zoran Stojičić, Ivan Ica Dimanić i Saša Milošević, dok je za kahon bio zadužen Dalibor Dace Stojanović.

Otvarajući koncert i zahvaljujući mnogobrojnim prisutnima Zoran Stojičić, rekao je da pesma večeras govori i zaista do kraja koncerta pesma je širila pozitivne vibracije i emociju. I ovaj put kao i ranije uspeli su da nas vrate u neka lepša, srećnija, mirnija, sigurnija i bezbednija vremena. Da nas „jedan D –mol razgali“, nemir u duši osetimo dok „Dunavom šibaju vetrovi“, da ostanemo bez daha dok slušamo „Zastave“, da se setimo svojih ostvarenih i neostvarenih ljubavi uz pesmu „Voljela me nije nijedna“, da često ostanemo budni uz „Ne mogu zaspati“.

Burnim i dugotrajnim aplauzim prisutni su nagrađivali bend nakon svake numere. A da je repertoar bio baš onakav kakav su prisutni voleli i priželjkivali govori to da su zajedno pevali do kraja koncerta. Nakon više minutnog aplauza bend se vratio na bis.

Još jednom su Kulturni centar i Infodesk priredili veče prepuno pozitivne energije i dobrih vibracija, a to su potvrdili i osmesi na licima prisutnih nakon završenog koncerta. (kraj) VS/SM

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare