Zimski dani u Medijani

NIŠ

„Zimski dani u Medijani 2021.“ – naziv je manifestacije, koju Gradska opština Medijana i ove godine, povodom novogodišnjih praznika, organizuje za svoje najmlađe stanovnike. Osim muzike, druženja i slatkiša, organizovan je raznovrstan program. Petu godinu za redom, u najposećenijem niškom parku, mališani se druže i slikaju sa Deda Mrazom, Baka Mrazicom, junacima iz crtanih filmova, Sneškom Belićem. U kreativnim Vilenjakovim radionicama imaju priliku da slikaju, crtaju, pišu. 

                  Uručujući novogodišnje paketiće, predsednik najveće niške opštine Nebojša Kocić, poželeo je mališanima srećne praznike, zdravlje i sreću u predstojećoj, 2022. godini.

                 “Nema veće sreće od dečije graje i osmeha. Gradska opština Medijana ovu godinu tradicionalno završava manifestacijom za najmlađe, ukazujući na važnost njihovog vaspitanja, međusobnog druženja, i učešća celog društva u njihovom odrastanju”, naglasio je Kocić.

                    I najsrećniji učesnici kreativnih radionica dobili su paketiće, svi posetioci krofne, voće, slatkiše. Izvlačenje srećnih dobitnika biće organizovano i naredna dva dana, uz poštovanje epidemioloških mera usled pandemije kovida 19. Manifestaciju su ove godine pomogli niški „Žitopek“ i Kompanija Idea.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare