Zdravstveni centar Vranje zapošljava medicinske tehničare i laborante na određeno

VRANJE

Zdravstveni centar Vranje (ZCV) raspisao je oglas za prijem u radni odnos na određeno vreme za medicinske sestre i laboranate najduže do 30. novembra sa punim radnim vremenom, navedeno je na sajtu ZCV-a.

Kandidati treba da podnosu prijavu na oglas sa kratkom poslovnom biografijom, adresom i kontakt telefonom, foto-kopiju lične karte ili očitane podatke sa lične karte, ukoliko je čipovana, foto-kopiju diplome i uverenja o položenom stručnom ispitu, foto-kopiju važeće licence ili rešenje o izdavanju licence, foto-kopiju dokaza o promeni prezimena (ukoliko je prezime kandidata različito na diplomi i licenci ili na nekom od priloženih dokumenata).

„Kandidati koji se blagovremeno jave na oglas sa potpunom konkursnom dokumentacijom i koji ispunjavaju uslove oglasa, mogu biti pozvani na razgovor radi pružanja dodatnih informacija koje mogu biti važne za donošenje odluke za prijem u radni odnos. Izabrani kandidati, pre zasnivanja radnog odnosa, dužni su da dostave lekarsko uverenje kao dokaz o zdravstvenoj sposobnosti za poslove za koje se zasniva radni odnos, kao i overenu dokumentaciju“, navode iz ZCV-a.

Kandidatima koji ne budu izabrani dostavlja se odluka o izboru kadidata na adresu koju budu priložili u prijavi, a konkursna dokumentacija se ne vraća. Konačnu odluku o izboru kandidata donosi direktor ZCV-a dr Saša Đorđević.

Prijavu je potrebno dostaviti u zatvorenoj koverti sa naznakom „Za oglas broj 50“ na adresu: Zdravstveni centar Vranje, ulica Jovana Jankovića Lunge br. 1, 17500 Vranje.

Sve ostale informacije o uslovima konkursa, načinu prijavljivanja i profilu kandidata nalaze se na ovom linku: https://www.zcvranje.com/vesti/oglas-za-prijem-u-radni-odnos-na-odredeno-vreme-3010. (kraj) DC/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare