Zdravstveni centar Vranje dobio dva medicinska vozila 

VRANJE

Ministarstva zdravlja Zdravstvenom centru Vranje donirao je dva kompletno opremljena medicinska vozila, vrednosti 12,5 miliona dinara. 

Pacijentima će ova vozila omogućiti bezbedan transport, svu neophodnu pomoć u slučaju potrebe, za korišćenje u gradu ali i pri transportu ka kliničkim centrima, rekao je novinarima, direktor ove ustanove dr Saša Đorđević.   

„Ova donacija značajno će doprineti rešavanju problema prevoza pacijenata, tim pre što našem voznom parku imamo sedam vozila sa preko milion pređenih kilometara. Ostala vozila su sa preko 450 hijada pređenih kilometara. Ali tu nije kraj, nastavićemo sa  obnovom voznog parka i za razliku od ranije, kada su donacije bile sa strane, ova vozila su obezbedili država i resorno ministarstvo, što znači da se Zdravstvenom centru Vranje sada zaista posvećuje sva potrebna pažnja, kada je obnova voznog parka u pitanju“, izjavio je direktor. 

Dr Đorđević je novinarima govorio i o tome kako se odvijaju radovi na rekonstrukciji Opšte bolnice.  

„Sve teče kako treba. Za opremanje i adaptaciju prostora za novi skener  izdvojeno je 10 miliona dinara. Sada je samo tehničko pitanje, kada će krenuti sa radom.   

Opremanje Bolnice ide utvrđenom dinamikom. Aplicirali smo za novu opremu ali i za nove kadrove i to je ono što je najvažnije za naše pacijente“, zaključio je dr Đorđević. 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare