“Zdravlje” igralo protiv reprezentacije Druge lige

LESKOVAC

Po tradiciji na kraju prvenstva šampionu Druge lige se uručuje pehar, a zatim sledi i revijalna utakmica u kojoj se šampionu suprotstavlja selekcija sastavljena od najboljih igrača Druge lige. Sve je na ovoj utakmici bilo u svečanom i slavljeničkom tonu, jedino je nedostajala publika koje nije bilo zbog epidemiloških ograničenja. Pehar prvaka Druge lige Srbije kapitenu „Zdravlja“ Milanu Radivojeviću uručio je potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije Dušan Projović, koji je sa gradonačelnikom Leskovca Goranom Cvetanovićem uručio i medalje igračima, stručnom štabu i predsedniku kluba Igoru Stojanoviću. Na osnovu izbora specijalizovanog košarkaškog portala za najboljeg igrača Druge lige proglašen je prvotimac „Zdravlja“ Eldan Bjelak, dok su treneri za najboljeg stručnjaka u prošloj sezoni izrabrali trenera „Zdravlja“ Lazara Spasića. Duel „Zdravlja“ i Selekcije Druge lige završen je rezultatom 72:84.

Za ekipu Zdravlja su igrali: Jović, Jovanović, Stojković, Petković, Bjelak, Radivojević, Pejović, Spasić, Ilić, Marković, Đ. Jović.

Za selekciju Druge lige Srbije igrali su: Sužnjev, Popadić, Popović, Dautović, Jokić, Stojanović, Ilić, Stojčić, Dodić, Todorović i Rakočević.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare