Zdravković: Pustite te priče o,, anketarima,, nego da Olivera Pešić odgovori kako je završila fakultet za 11 meseci

LESKOVAC

Na današnjoj konferenciji za medije Nenad Zdravković je prokomentarisao izjavu Olivere Pešić (SNS) o pozivima neimenovane agencije za ispitivanje javnog mnjenja gde se agitovalo za, između ostalog, i njega, rekao da su iz ove grupe građana „nešto posebno zanimljivi u poslednje vreme. Nas niti je neko zvao, niti neke od naših prijatelja i pozanika. Ono što ja znam je da takva istraživanje trenutno radi agencija „Ipsos“.

Ono što je meni vrlo bitno, je da će oni reći da opozicija sada ima najviše novca, da će da potplaćuje, da će da kreira javno mnjenje, da će svi u opoziciji da postanu milioneri sa džipovima, jahtama, vilama, biće kriminalci, dok će svi iz vlasti biti najpošteniji, skromni, fini ljudi, koje će bahati opozicionari da maltretiraju. Ali, vreme bajki je prošlo, a zadnja stranica bajke gde piše kraj biće pročitana 17. decembra.“

Zdravković je na kraju i upitao zašto Olivera Pešić nije odgovorila na njeogov pitanje kako je uspela da završi fakultet za 11 meseci?(kraj) IS/LJS


Prati
Obavesti me o
guest

11 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Danica
Danica
6 meseca pre

Ja jesam doktor nauka za koga nema mesta u Leskovcu jer sam za ovaj grad previše nepismena.
Nebitno mi je to zaista šta ko misli ali mislim da svima treba da se provere diplome jer dokle više?!!!

Bilja
Bilja
6 meseca pre

Verovatno neki privatni ili onaj borski može i za kraće vreme da se završi. Državni fakultet nije sigurno završila za 11 meseci!

Desna ruka?!!!
Desna ruka?!!!
6 meseca pre
Odgovori  Bilja

Ne mih rekao da može. Može da se dobije diploma, ali ta dilploma neće biti legalna ako se dokaže da je pomenuta studirala 11 meseci. Pa i da je studirala dve i po godine, za to vreme ne mogu da se polože ispiti. Zna se, fakultet traje, 4, 5 godina.
Gospodine Nešo, vi i kao običan građanin, a i kao predstavnik stranke koja učestvuje u vlasti, imate apsolutno pravo da to što tvrdite proverite. A sve je lako proverljivo. Pošaljite zahtev, tj upit povereniku za informacije od javnog znacaja, on ce to proslediti to gde treba, pa ce se i diploma, i taj fakultet, koji za pare izdaje falsifikate, pozvati na odgovonornost. A naravno i “student” će na kraju propevati, i reći ko ja još umešan. Pa nije joj iz oka ispao, pa da ona jedina bude krivac. U pitanju je čitava ekipa. Počev od onog koji je ovu gospođu zvao Moja desna ruka.

SNS farsa
SNS farsa
6 meseca pre
Odgovori  Desna ruka?!!!

Zahtevamo da Zdravkovic kontaktira fakultet i ne obmanjuje javnost nego da nam potvrdi ovo sto iznosi. Zelimo dokaze da je Olivera lazno diplomirala i da je ceo SNS jedna farsa od funkcionera.

Miki
Miki
6 meseca pre
Odgovori  SNS farsa

Aj da se ne zamajavamo. Svako od nas zna nekoga koji je “završio” neki fakultet tako brzo, bez polaganja ispita.
Ali, mene brine to što vlasnici takvih diploma imaju prednost prilikom zapošljavanja. Pitanje je koliko takvih “diplomaca# je na odgovornim radnoim mestima, funkcijama, … Naročito ako su “zaslužni” članovi.

Hvala Zdravkovicu
Hvala Zdravkovicu
6 meseca pre
Odgovori  Miki

Sem Olivere, ne znam nikog da je toliko puta bio na visokoj funkciji i uzimao platu za lazno znanje na grbaci gradjana. Visemilionske iznose je podigla za mesto poslanika u vise mandata, direktora NSZ i bez plate bila potpredsednik stranke od 25000 clanova medju kojima ima toliko intelektualaca, a oni stavili nju polupismenu.
Ajmo Zdravkovicu, dugujes nam potvrdu s njenog fakulteta da je ona cela jedna velika Meskova obmana creom clanstvu i glasacima, da im je svima podvalio sa Oliverom. Dobices na rejtingu. Cim podneses zahtev fakultetu, objavi zahtev da svi sacekamo odgovor fakulteta. Umesto da se pokrije ona se krije iz Meska pa lupeta.

Danica
Danica
6 meseca pre

Ne bih ništa o gradonačelniku jer sam kao doktor nauka mnogo “nepismena” da komentarišem. Ne bavim se politikom ali mislim da treba sve diplome da se provere!

Čitalac jedan s ličnom kartom
Čitalac jedan s ličnom kartom
6 meseca pre
Odgovori  Miki

Dal su brzo, dal su sporo “pozavršavali” fakultete, svejedno je ako je  “završavao” tj nije se nadgradio i kao čovek i kao akademac. Izašo isti, al usiljeniji sa faksa. Ja, evo, ne znam nikog iz okruženja ko nije studirao manje od 4 godine, a pritom nisam odrastao u nekoj u kraljevskoj porodici. S kakvi se ti to družiš?

Danica
Danica
6 meseca pre
Odgovori  Miki

Odlično znam takve, svi su funkcioneri, nažalost. Mislim da treba sve diplome da se ispitaju svima!

Danica
Danica
6 meseca pre
Odgovori  Desna ruka?!!!

U pravu ste! Neka provere diplomu i njenu i svima, dosta je bilo?!!!!

Danica
Danica
6 meseca pre
Odgovori  Bilja

Bravo za komentar!