Zdravković : Koje se ulice asfaltiraju i zašto je ulica prema školi i dalje neasfaltirana

LESKOVAC

To što se asfaltira u Bobištu na moju veliku žalost nisu ulice, nego ulica, kaže za Regionalnu informativnu agenciju JUGpress Nenad Zdravković, odbornik Grupe građana “Za Leskovac ZAJEDNO”.

” Ja živim tamo i građani Bobišta , kao jedne mesne zajednice koja je najpotentnija, sa najvećim brojem malih i srednjih preduzeća, sa najvećim natalitetom u Jablaničkom okrugu, zaslužuju da svaka ulica bude asfaltirana. Međutim, to treba da se radi planski, razumno i da se iz budžeta odrede i ulice i neselja koja imaju prioritete za tako nešto. Bobište jeste gradska mesna zajednica i samim tim mora da ima isti tretman kao i druge gradske mesne zajednice.

Međutim, mi živimo u vremenu direktne kupovine glasova u mesnoj zajednici Bobište novcem svih građana Leskovca. To kažem jer su dve ulice asfaltirane iz budžeta Grada Leskovca, jedna je ulica Olivere Pešić, narodne poslanice pre dva izborna ciklusa, a nakon toga je ovih dana asfaltirana ulica narodne poslanice Andrijane Vasić.

Znači, samo narodne poslanice su nagrađene, od strane ove vlasti, da ne gaze blato, da njihova deca idu u školu na drugačiji način od naše dece. Zarad istine, ima još jedna kraća ulica koja je asfaltirana prema školi, takođe za vreme izbora i četvrta koja je asfaltirana parama građana Bobišta. Prema tome, mi imamo direktnu zloupotrebu vlast gde se ulice asfaltiraju samo tamo gde žive narodne posalnice.

GDE IDE NOVAC IZ BUDŽETA?

Neka svi građani Leskovca razmisle gde ide novac iz budžeta i kako se koristi, i da se ne asfaltira ulica do škole, gde idu sva deca i gde gaze blato i roditelji ih voze automobilima i gde apsolutno imaju štete na automobilima, nego se asfaltiraju ulice narodnih poslanice. Znači, prioritet je narodna poslanica, odnosno prioritet su članovi SNS-a koji zloupotrebljavaju svoje funkcije i pozicije, kao i novac svih građana Leskovac. Ovde imamo jedan još veći aspurd, morali su da urade asfalt i kod Olivere Pešić i Andrijane Vasić jer su slagale sve komšije da će ih zaposliti, obećale u prošlim izbornim ciklusima po stotinak radnih mesta, a istina je sledeća – zaposlile su samo sebe. Olivera Pešić je jedna nekvalifikovana osoba za funkciju gde se sada nalazi, sa visokom školom, sa vrlo upitnim Ekonomskim fakultetom, je sada direktorica Zavoda za zapošljavanj,.

To su jedina obećanja koje su one ostvarile i sada nemaju glasove. A pošto nemaju glasove, oni kreću na asfalt – politku, međutim, ne mogu oni da prevare moje sugrađane, znaju oni da su vrlo odgovorni svi iz SNS-a za stanje i trenutak u kome živimo. (kraj) LJS/SM

Prati
Obavesti me o
guest

5 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Miodrag
Miodrag
8 meseca pre

Treba ASVALT i u centar grada. Konkretno u ulici a iza bolnickog zida. Znaci da ljudi ne gaze blato. Da bi se doslo do manografa treba da se dodje sa cistim cipelama, a ne sa blatnjavim cipelama.

Sasa
Sasa
8 meseca pre

Jadni mi sa takvim poslanicama.

nema glasova za SNS
nema glasova za SNS
8 meseca pre

Iz izbora saradnika u rukovodstvu SNS, zaključujem da je Mesko pametan ko Olivera, sposoban ko Zarko i Perica. U tom slučaju, pošto su mu to najbliži saradnici, znači da nema bolje, moj glas neće dobiti i svima ću kazati da ako zaokruže njega i SNS, zaokružili su Oliveru, Žarka i Pericu.

Kiza
Kiza
8 meseca pre

Kada bi svi stanovnici naselja Bobištw imali projekte, i papir o legalizaciji druga bi priča bila ovako ko zna kome treba kuća ili dvoripte da se ruši usled uzurpiranja imovine te nema i asfaltiranja

Baka
Baka
8 meseca pre
Odgovori  Kiza

Ako ce mo iskreno zgrade u Leskovcu se prave i pravile su se pa nisu jos uknjizene a vi se hvatate za kuce u Bobistu sto nisu legalizovane,kakve to veze ima sa asvaltiranjem ulica ? Ja zivim u centru Leskovca al mislim da svi imaju pravo da u 21 vek ne gaze blato!!!