Zdravković: Izgradnja mini golfa bezvezarija, ljudi nemaju šta da jedu

LESKOVAC

Odbornik odborničke grupe “Za Leskovca zajedno” Nenad Zdravković rekao je da je “izgradnja terena za mini golf totalna bezvezarija u grdau u kome ljuidi gladuju”.

On je ovo rekao na današnjoj sednicui Skupštine grada.

Zdravković je rekao da argument da taj novac stiže iz Republike ne opravdava ovakvo trošenje novca i da izgradnja mini golf terena neće uticati na poboljšanje populacione politike.

2
Ostavite komentar

avatar
2 Tema komentara
0 Odgovori na temu
0 Pratioci
 
Najvise reakcija na komentar
Najvaznija tema
2 Autor komentara
zec u sumiЈужна пруга - Тајгер Вудс Skorasni komentari autora
  Prati  
Najnoviji Najstariji Najviše glasova
Obavesti me o
zec u sumi
Gost
zec u sumi

Danas je opet neko napadao Pejcica. Bas me briga za njega. Meni drugo smeta.Kakva je razlika izmedju vlasti koja bahato sedi i opozicije koja kritikuje bez efekta i dalje sedeci kao opozicija? Ne postoji. Sva sredstva su dozvoljena ka cilju promene vlasti. Ali, mi imamo opoziciju koja zeli zasluge da je jedina uspela da savlada vlast. Da li su realni? Naravno da je neizvodljivo. Pa zasto se onda bahate i naruzuju Pejcice? Zar nisu naprednjaci prigrlili i Ursovce i Demokrate i Kostunicine i Liberale i sve redom i crnoga djavola, samo da zaposednu, da imaju ogromnu vecinu, da traju. A sta boreci se protiv njih radi opozicija? Pljuju jedni druge. Te ovaj je bio sluga, pa onaj je bio Spasovdanac, onaj se prodao za posao zeni, a opet onaj za posao cerki i tako redom, dok se oni biju medju sobom, a to im ide mnogo bolje nego rvanje sa vlascu, dotle vlast pusta 1000.-ti put promo film o Zlatnom dobu naprednjaka. Gospodo, hocete li da ih promenite? Uzmite se u pamet! Okupite i kuso i repato i njihove i svoje i bivse i buduce. Jer ovo zlo je uzelo toliko maha, da je djavo odneo salu.Necete biti zasluzni, ali bicete krivi sto ste rasterivali svaki iole sposoban potencijal da digne glas. Ili vi mislite kako sve treba vama da pripadne. Vec raspodeljujete kolac vlasti, a niste ni oterali ove. Ko cigani kad su pitu delili, a tatko privikao da njemu nisu ostavili, a od pite ima ihahaj, mnogo daleko.

Јужна пруга - Тајгер Вудс
Gost
Јужна пруга - Тајгер Вудс

Боље асфалтирајте једну улицу него овакве глупости. Само погледајте терене за тенис у насељу стара сточна пијаца. буквално се скапавају, жалосно је и гледати на шта личе. Старе ставите у функцију,па тек онда отварајте Голф…

Проститутки Бишкека