Zbog Roštiljijade se menja režim saobraćaja

LESKOVAC

Iz Turističke organizaciije grada Leskovca je stiglo obaveštenje u kome se kaže da će zbog održavanja manifestacije „Roštiljijada 2022“, a na osnovu Rešenja o privremenoj izmeni režima saobraćaja, doći do potpunog zatvaranja saobraćaja na delu ulice Bulevar oslobođenja u centru Leskovca, i to od raskrsnice ulice Bulevar oslobođenja sa ulicama Nikole Skobaljića i Cara Lazara (kod Tehnološkog fakulteta), do raskrsnice Bulevara oslobođenja sa ulicom Ivana Milutinovića (kod mosta na reci Veternici) u periodu od 20.08.2022. godine u 16:00 h do 29.08.2022. godine u 16:00 h.

Privremena izmena režima saobraćaja, kao i potpuno zatvaranje saobraćajnice, primeniće se i na deo ulice Moše Pijade od raskrsnice sa ulicom Koste Stamenkovića do novog gradskog trga u periodu od 20.08.2022. godine u 16:00 h do 29.08.2022. godine u 16:00 h.

Autobuska stajališta zvana „Jugoplastika“ i „Robna kuća“ privremeno se stavljaju van upotrebe za vreme trajanja ove manifestacije, a zameniće ih postojeća stajališta zvana Tri šešira, Pošta i Dom partizana.

Javni autobuski prevoz za pravce prema: Lebanu, Bojniku i Vučju će se odvijati na sledećoj relaciji: JP „GAS“ – ulicom 28. Marta – Bulevarom Nikole Pašića – ulicom Južnomoravskih brigada. Javni autobuski prevoz za pravce prema Pečenjevcu, a imajući u vidu da se mora koristiti autobusko stajalište zvano „Suva reka“, odvijaće se na sledećoj relaciji: JP „GAS“ – ulicom Kralja Petra I – Mlinskom ulicom – ulicom Pana Đukića – ulicom Dr Jovana Kašikovića – Svetoilijskom ulicom – ulicom I Južnomoravske brigade.

Saobraćaj će se u ovom periodu odvijati prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji i po regulisanim alternativnim pravcima.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Sofia
Sofia
1 godina pre

Zasto se ta ” famozna ” rostiljijada ne premesti van centra Leskovca. Tresti nekakva , nazovi muzika , dim na sve strane … Molimo vladt da izmesti taj nekakav dogadjaj negde na periferiji grada. Sva takva dogadjanja se i ne odvijaju u centru.