Zbog kvarova na vodovodnoj mreži prekidi u vodosnabdevanju u više ulica i sela u Nišu

NIŠ

Zbog kvarova na vodovodnoj mreži prekidi u vodosnabdevanju u više ulica i sela u Nišu, obaveštavaju iz

Javno komunalnog preduzeća za vodovod i kanalizaciju“Naissus“ Niš

Ugao ulica Rudničke i Čarnojevićeve
Voda na ulici, nužan je iskop na uglu ulica Rudničke i Čarnojevićeve, kod starog groblja. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Čarnojevićevoj i na prostoru Rudničke ulice, sve do ugla sa ulicama Durmitorskoj i Zmaja od Noćaja.

Ugao ulica Knjaževačke i Vojvođanske
Voda na površini, potreban je iskop na uglu ulica Knjaževačke i Vojvođanske. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Vojvođanskoj.

Selo Supovac, kod ogledala
Voda na ulici, potreban je iskop u selu Supovac, kod ogledala. Zbog popravke vodovodne mreže i osposobljavanja priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela, tzv.“donja mala“.

Selo Gornje Međurovo, ul. Dragutina Mitića bb
Voda curi na mestu prethodne havarije i potrebno je osposobljavanje kuplung spojnice u selu Gornje Međurovo, u ulici Dragutina Mitića bb. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Dragutina Mitića.

Selo Gornje Međurovo. ul. Vladimira Vukadinovića bb
Voda na ulici i potreban je iskop u selu Gornje Međurovo, u ul. Vladimira Vukadinovića bb. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Vladimira Vukadinovića.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare