Završetak radova na školi “Josif Kostić” septembra 2023. godine ??!!

LESKOVAC

Izvođač radova na drugoj fazi rekonstrukcije Osnovne škole „Josif Kostić” u Leskovcu još uvek nije izabran iako su do nedavno pljuštala obećanja sa raznih strana da će to biti u septembru. Javni poziv za energetsku sanaciju objekta  raspisan je 18. septermbra i traje do 18. oktobra.

Rok za odlučivanje je 25 dana od dana otvaranja ponuda, a to je, zapravo, i poslednji dan javnog poziva.

U međuvremenu deca i dalje nastavu pohađaju na tri različite lokacije, a početkom septembra su zbog ove situacije i enormnog produžavanja radova na rekonstrukciji, protestvovali i roditelji. Rekonstrukcija je započela u novembru 2017. godine i tada je rečeno da će trajati 100 dana. Radovi je trebalo da budu završeni u aprilu 2018. godine. Kako sada stvari stoje, neizvesno je kada će biti završeni i koliko će svi ovi radovi da koštaju.

U međuvremenu JUGpressu je imao uvid u dokument koji je potpisao šef Odeljenja za urbanizam grada Leskovca Žikica Stojanović.

U ovom dokumentu se „potvrđuje prijava radova” na Osnovnoj školi „Josif Kostić“, ali  se navodi da je početak radova 16.9.2019. a njihov završetak 16. septembar 2023. godine!!!!

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Joca
Joca
4 godine pre

Odgovorni moraju da odgovaraju.. Nema smisla vise da se politicari prepucavaju! Ivo je za sud