Završeni radovi na zgradi škole u Mečkovcu

VRANJE

Đaci isturenog odeljenja OŠ „Dositej Obradović“ u selu Mečkovac nadomak Vranja novu školsku godinu pohađaće u rekonstruisnoj zgradi.

Obnova objekta je završena u okviru serijala „ Sa Tamarom u akciji“. Grad Vranje pružio je neophodnu logističku podršku uz angažovanje firmi „Tašijapi“ i „Milenijum tima“, koje izvode radove na izgradnji stanova za bezbednjake u Vranju.

Zahvaljujući tome učenici i nastavno osoblje dobili su modernu zgradu sa savremenim uslovima i prostorijama za boravak, rad i obrazovanje.

Novi objekat otvorio je gradonačelnik Slobodan Milenković koji je podsetio je da je pre samo dva meseca, zbog urušavanja dela ove škole, školska nastava bila izmeštena u improvizovani prostor.

„Zahvaljujući  Tamari i svim ljudima iz produkcije, vrednim donatorima iz firmi „Tašijapi“ i „Milenijum tima“, uspeli smo da skoro ni iz čega dobijemo jedan moderan školski objekat. Raduje me što će u sklopu škole, mališani iz ovog kraja imati i poludnevni boravak Predškolske ustanove „Naše dete“ iz Vranja“, rekao je gradonačelnik.

Milenković je dodao da će lokalna samouprava nastaviti da ulaže u ovaj kraj i najavio rekonstrukciju većeg dela puta u ovom selu.

Svečanom otvaranju prisustvovao je i pomoćnik gradonačelnika Slavoljub Stojmenović.

Priređen je i progodan kulturno-umetnički ptrogram u kome su učestvovali i đaci ove škole.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare