Završeni radovi na Klinici za infektivne bolesti Niš

NIŠ

Radovi na rekontrukciji i zameni unutrašnje vodovodne i kanalizacione instalacije, u zgradi Klinike za infektivne bolesti Univerzitetskog kliničkog centra Niš danas su zvanično završeni i izvršen je prijem radova od strane komisije sastavljene od predstavnika izvođača radova,nadzornog organa i predstavnika naručioca posla, UKC Niš. Nakon obilaska izvedenih radova, utvrđeno je da je moguće završiti sve pripremne radove pre zvaničnog povratka pacijenata i osoblja ove organizacione jedinice koja od početka ove godine zbog rekonstrukcije izmeštena u jednoj od zgrada Vojne bolnice, objavio je univerzitetski klinički centar Niš na svojoj zvaničnoj interent strani.

                                   Unutrašnje sređivanje Klinike za infektivne bolesti počelo je sredinom januara ove godine, a do danas osim rekonstrukcije svih mokrih čvorova, zamenjena je i sanitarija kako u kupatilima i toaletima tako i u ambulantama, zidne pločice u većem delu prostorija i na terasama, okrečene su sve prostorije, zamenjen je plafon i sređena ventilacija u celoj zgradi, navodi se u tekstu.

                                   Ono što sada predstoji jeste kompletno čišćenje i dezinfecija zgrade i inventara tako da se povratak u običajeni režim rada očekuje uskoro.

                                   Zgrada Klinike za infektivne bolesti niškog Univerzitetskog kliničkog centra, osnovana je davne 1971. godine i od tada, građevinski nije značajno zanavljana.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare