ZAVRŠEN PETI DRUM DUM FESTIVAL

LESKOVAC

http://novanasarec.org.rs/wp-admin/post.php?post=1124&action=edit

 

Luka Stefanović je pobedniik ovogodišnjeg  petog Drum dum festival koji je održan u Leskovcu.

Na žalost, druge večeri policija je koncert prekinula tokom nastupa tria Semjuel Tores & Sveti (Marko Đorđević, Vasil Hadžimanov i Branko Trijić), jer je prekoračen najavljeni termin održavanja i neko se iz komšiluka požalio na buku.

„Nama kao organizatorima je žao što se podigla takva medijska pompa oko festivala. Nije propraćeno ono što je bilo, sve se svelo na taj prekid. Problem je nastao što smo jedan bend iz prve večeri prebacili u drugo veče, pa je to malo razvuklo satnicu i došlo je do problema. Naravno da nama nije bio cilj i namera da nikog uznemiravamo, žao nam je što je došlo do toga i ja im u svoje lično i u ime organizatora upućujem najiskrenije izvinjenje. Ovo nam je i iskustvo za sledeću godinu, jer mi se i trudimo da sve greške koje napravimo sada, otklonimo sledeći put“, kaže za Novu Našu reč direktor festivala Saša Ristić.

On je , ipak, zadovoljan   “s obzirom na sve što nas je pratilo”, kaže.

Ovogodišnji Drum Dum Fest je promovisao i leskovačku školu bubnjara, kao i decu sa Kosova koji imaju svoju školu udaraljki. Deca nastavljaju da rade i vežbaju jer imaju poziv da otvore ovogodišnju Gitarijadu u Zaječaru.

Festival već par godina finansijski pomažu Ministarstvo kulture, grad Leskovac, kompanija Aktavis i Američka ambasada, a pomoć stiže i od Turističkog saveza, Leskovačkog kulturnog centra, Kancelarije za mlade, lokalnih medija…

Kompletan tekst u leskovačkim nedeljnim novinama Nova Naša reč.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare