Zavetnici i Dveri u Leskovcu podržavaju vlast

LESKOVAC

Odbornik Zavetnika i odbornica Dveri, koji su na jednoj listi nastupali na lokalnim izborima, na konstitutivnoj sednici Skupštine grada Leskovca glasali su za predloge SNS-a.

Ovo je, zapravo potvrda glasina iz perioda pripreme jučerašnje predizborne Skupštine grada da su njih dvoje postigli dogovor sa novim gradonačelnikom Goranom Cvetanovićem.

Iako je bilo tvrdnji da neće ući u koaliciju i odbornici Jedinstvene Srbije su juče glasali za izbor gradonačelnika Leskovca .

Najvaljujući izlazak sa konstitutivne sednice skupštine nosilac liste “Svi za jednog-jedan za sve” Aleksandar Rangelov je rekao da će odbornici te liste napustiti sednici posle ferifikacije mandata ” kako bi demokstrirali protest zbog “negularnosti u izbornom procesu” , ali i kako bi javnosti bilo jasno da tajnim glasanjem nećemo podržati vlast i njenu političku trgovinu“.

Odbornici Narodnog pokreta Srbije, Liste Živeti slobodno i koalicije Nada su rekli da napuštaju sednicu zbog izborne krađe a iz tog razloga sednicu su bojkotovali, i to najavili dan ranije, odbornici Grupe građana “Za Leskovac ZAJEDNO”.

Ako je suditi po jučerašnjoj sednici novu vlast u Leskovcu trenutno čine SNS, SPS, JS , uz podršku Zavetnika i Dveri. (kraj) LJS/SA

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
radovan
radovan
24 dana pre

Pa zar smo mogli da očekujemo da neće podržati vlast. Najveći izdajnici su uvek bili najglasniji, pa tako i “Dveri” i “Zavetnici”