Zavešeni radovi u Mlinskoj ulici kod pijace

LESKOVAC

Završeni su radovi na rekonstrukciji drugog dela Mlinske ulice (kod nove Zeleno-robne pijace).

 

Gradonačelnik Leskovca  Goran Cvetanović rekao je da se radi od jednoj od najprometnijih ulica u gradu koja je donedavno bila u poprilično lošem stanju.

„Zato smo rešili da izgled ove ulice u potpunosti promenimo. Najpre smo zamenili vodovodnu mrežu u dužini od 1100 metara. Urađena je i rekonstrukcija kolovoza i trotoara u dužini od oko 650 metara. Za te radove grad je izdvojio oko 26 miliona dinara. Nakon toga zamenjene su stare svetiljke novim u LED tehnologiji. U ovom delu je rekonstruisan kolovoz, postavljeni novi slivnici, izrađeni trotoari i zamenjeni ivičnjaci”,objasnio je on.

Vrednost radova je sedam miliona dinara, rekoa je Cvetanović i dodao da će “nakon ovih radovaa nesumjivo da će i bezbednost saobraćaja biti povećana.“

Investicijom upravlja JP „Urbanizam i izgradnja“, čiji direktor Milenko Milenković kaže da u nastavku radova predstoji još formiranje sadnih površina i na jesen njihovo ozelenjavanje .

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Gradjanin
Gradjanin
6 godine pre

Mlinska je svakako bolja nego što je bila . Ali , propusta ima . Nije uradjen toplovod , nije rekonstruisana fekalna kanalizacija , nije celom dužinom Mlinske sredjeno prateće zelenilo …U odredjenim delovima ulice ostalo je visoko , preraslo drveće koje samo predstavlja potencijalnu opasnost za žitelje ulice ali i prolaznike … Na žalost , za to niko nije zainteresovan . A pre dva dana u dvorištu Sajma pale su ogromne grane drveća …To se često dešava na teritoriji Leskovca , zna se i gde . Ali niko od nadležnih ne reaguje , dok se ne desi nesreća .