Zašto se krije ko je vozio džip koji je udario automobil i odleteo u njive juče kod “Groša”

LESKOVAC

Regionalna informativna agencija od jutros pokušava da sazna šta se tačno desilo juče kod “Groša”, gde se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je mlađi muškarac teško povređen i zbog toga je sinoć hitno prebačen u niški klinički centar.

Pokušavali smo zapravo da proverimo ono što su nam javili očevici sa mesta nesreće.

Ali, avaj, danas niko u Leskovcu (od zvaničnika, naravno) nije odgovrao na pitanje da li je tačno da je džip , koji je udario u automobil u kome je bio mladji muškarac, vozio Gaga Panter.

Pitali smo u leskovačkoj Policijskoj upravi. I ostali do večeras bez odgovora.

Zato objavljujemo ono što smo rano jutros dobili od očevidaca.

Možda nije sve baš tako kako su nam javljali građani koji su bili na mestu događaja ali nas je da objavimo ovo nagnalo upravo vrlo čudno čutanje onih koji bi prvi morali da saopšte kad se nešto ovako desi jer za to primaju platu od poreza građana.

Sem ako ne žele da nekog štite i time pokažu da pred zakonom ima jednakih i jednakijih.

Dakle, kako javljaju naši čitaoci , u saobraćajnoj nesreći koja se desila oko 16:10 juče na Bulevaru Nikole Pašića, kod restorana Groš, sudarila su se dva mercedesa.

Jedan je mercedes GLE sa beogradskim tablicama kojim je upravljao Dragan Đorđević, u Leskovcu poznat kao Gaga Panter, a drugi je Mercedes A klase u kome se nalazio Milan, (86. godište), iz Donjeg Stopanja.

Mercedes GLE je od kružnog toka do Knez Petrola razvio veliku brzinu, preko 150 km/h, tvrde naši čitaoci očevici, dok je vozač Mercedesa A klase, kažu, izvršio lošu procenu prilikom skretanja ka putu za selo Donje Stopanje ( mada nije jasno kakvu “dobru” procenu može da izvši neko ko skreće sa Bulevara a na njega naleti džip pri brzini od 150 kilometara , prim JUGpressa).

“Tom prilikom je Mercedes GLE udario u Mercedes A klase i od siline udarca odbacio A klasu 50-ak metara od te raskrsnice. Mercedes GLE je polomio saobraćajni znak i preko visokih trotoara ušao u njivu, dok su na putu ostali delovi oba automobila.

Došla je Vatrogasna jedinica, izvukli su momka iz A klase i on je prebačen u leskovački Urgentni centar a odatle za Niš”, javljaju naši čitaoci. Kažu i da je povređenom pukla slezina i oba ramena. Vozać i suvozać iz Mercedesa GLE-a su samo ugruvani”, javili su naši čitaoci.

JUGpress je u Zdravstvenom centru saznao da su povređenom polomljene obe ruke, da ima povrede u predelu stomaka i pluća.

A iz niškog Kliničkog centra je stiglo sledeće obaveštenje :

“Pacijent star 36 godina iz Leskovca dovezen je sinoć u UKC nakon primarnog zbrinjavanja u Leskovcu nakon saobraćajne nezgode.

Pacijent je na prijemu imao povredu  abdomena i ozbiljne ortopedske povrede. 

Povreda abdomena je hiruški zbrinuta odmah po prijemu dok će ortopedske povrede biti operisane kasnije. 

Pacijent se nalazi u jedinici intezivnog lečenja Klinike za anesteziju, na mehaničkoj ventilaciji je, trenutno hemodinamski stabilan”.

Prati
Obavesti me o
guest

57 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Vozač
Vozač
1 godina pre

A zašto se krije? Brz oporavak momku koji je u Nišu! ?❤️ Ali to da je neko džipom, od kružnog toka do skretanja za Groš razvio 200kmh, ili 150, su najobičnije gluposti, jer tu ima 300-400 metara! Moguće 80 do 100! Nepažnja oba vozača, ko je kriv, obično onaj ko ne ustupi prvenstvo prolaza. Ali da nije Gaga vozio, i da nije džip, niko se ne bi obazirao preterano na ovu nesreću! Istog dana je žena isekla vozača motora preko pune linije, ne vidoh ni jedan komentar, a i ne znamo ni ko su, ni šta su!? Zato, ne seirite puno, karma je kučka! Još jednom, brz oporavak povredjenom momku. ?❤️

Cax
Cax
1 godina pre
Odgovori  Vozač
  1. Mnogo opsiran komentar, za vadjenje iz blata. Karma jeste cudo. Stize kad tad. Bilo koga! 80,100,500 na sat nebitno, karma stize…
Vozač
Vozač
1 godina pre
Odgovori  Jugpress

Da bre, evo primili uplate, pa da branimo neodbranjivo! ?????

Vozač
Vozač
1 godina pre
Odgovori  Cax

Naravno da je bitno, nije isto 80 i 150? Karma stiže svakoga, ali ne mogu se davati komentari i optuživati neko, samo zato što je nekome trn u oku, ili je na “lošem” glasu. U saobraćaju se to može svakom desiti, i zato sam napisao u prvom komentaru- nepažnja oba vozača! Niti ja znam ko je vozio, niti je bitno, bitno je da momak koji je u bolnici, se što pre oporavi i vrati kući. Ništa drugo nije bitno.

Nezavisni posmatrač
Nezavisni posmatrač
1 godina pre
Odgovori  Vozač

Da, bitno je das e povređeni oporavi ali je takođe isto bitno i da oba vozača odgovaraju, jedan ako je vozio i smo 10 km/h više od dozvoljenog a drugi zbog nepoštovanja prvenstva. U protivnom nastaviće i dalje da voze bahato, nepoštuju propise i daju loš primer drugim vozačima.

Vozač
Vozač
1 godina pre

Slažem se.?

Vozač
Vozač
1 godina pre
Odgovori  Jugpress

Prvo, Vi znate ko piše, imate moj mejl, i nije prvi put da Vam pišem. Drugo, ja sam dao svoj komentar na tekst u kome ste Vi napisali ko je vozio, a ne ja. Treće, Vi ste novinar, pa se raspitajte kako je motociklista koji je povredjen u ul. Ivana Milutinovića, pa nam Vi kažite je l ima teške povrede. Dalje, Vi ste objavili ko je vozio džipa, znači da se ne krije i može se objaviti, pa nije on pucao u njega. I, raspitajte se, pre nego nekoga optužite za neko delo, ovde saobraćajni udes, ko je mogući krivac!? Pravac, 4 trake, daljina od kružnog toka do mesta udesa manja od 300 m, vidljivost odlična, džip nije menjao pravac, mali auto jeste. Ako od besa niste lepo pročotali moj prvi, preporučujem još jednom ga pročitajte. A što se tiče karme, to je moj odgovor na komentare ovih što unapred sve znaju i osudjuju, a voze se gradskim prevozom. Niko se danas nikoga ne plaši, niti ja Vas, niti sam ja taj koji bi Vas plašio. Jer Vi imate uvid u sve moje komentare, niti su zlonamerni, niti uvredljivi, niti preteći.

Milica Jovanović
Milica Jovanović
1 godina pre
Odgovori  Vozač

Ti sa ovakvim komentarom se usuđuješ da koristiš emotikon ❤️ i ? ?! ???? Evo je tvoja karma, stiže te ????

Vozač
Vozač
1 godina pre

Molim se i za tebe. ?

Cax
Cax
1 godina pre

Zna se kako zavrsavaju pink panteri, pa ce tako i mali selja iz Leskovca.

Vozač
Vozač
1 godina pre
Odgovori  Cax

#jugpress, ovo za Vas nije pretnja?! Je l možda ovaj cax mislio na Ljepoju i Belivuka?! Hoće li se ispitati ovaj cax, koja on saznanja ima o tome kako “završavaju” pink panteri?! Ovo nije pretnja?! Pa još i ovi što im se svidja ovaj komentar!? Ovo je normalno za Vas? Vi se slažete sa ovim komentarom, čim ga niste obrisali?! A na mene skačete što sam napisao karma je kučka i pretite tužbom?! Eeeeee…

Vozač
Vozač
1 godina pre
Odgovori  Jugpress

“Odgovori Vozač
Jel ovo neka pretnja ? Vi znate da su pretnje zabranjene zakonom, čak i ako pišete sa nikom bilo kojim?”
Ovo je Vaš odgovor na moj prvi komentar i pretnja tužbom, a na komentar onog cax gde piše da se zna kako ko završava, vi nemi?
Ne ispitujete Vi, ali ne smete da odobravate komentare u kojima se direktno preti, kao što to piše npr. ovaj cax!

Vozač
Vozač
1 godina pre
Odgovori  Jugpress

Možemo sad da tumačimo kako hoćemo, napisano je. I ja ne treba da prijavljujem ništa, ne odnosi se loš komentar na mene, već na učesnika u saobraćajnoj nezgodi. O komentarima koji se ovde pišu, Vi vodite računa, ja ne uredjujem Vaš portal.

Vozač
Vozač
1 godina pre
Odgovori  Jugpress

A Vi se baš u'vatili mene, pa ne puštate?! Šta Vas interesuje? Možda sam ja vozio, je l’ to hoćete da kažete?Vi bi trebalo da budete objektivni, a ne subjektivni! I možete Vi da popijete tužbu! Što je bitno ko je vozio? Napisao sam već da reč niste napisali o povredjenom motociklisti, a ovamo Vi već presudili ko je kriv? Je l’ bio pijan, drogiran ili nema vozačku dozvolu vozač džipa? Je l’ vam neko rekao da je on 100% kriv? Je l’ imate policijski zapisnik u kome se navodi krivica vozača, pa tako zdušno napadate učesnika u saob. nezgodi? Vi sebe nazivate novinarom?!

Vozač
Vozač
1 godina pre
Odgovori  Jugpress

Evo sav se tresem.
Naravno, vi ste ti koji bi trebalo da sačekaju istražne organe i zvanični izveštaj, pa onda da prenesete isti! Vi ste javno glasilo i imate odgovornost, ne smete biti subjektivni, pogotovo u ovakvoj situaciji gde nema zvaničnog izveštaja policije!

Vozač
Vozač
1 godina pre
Odgovori  Jugpress

Gde mene dovodite u vezu sa kabinetom?! ?
Nadam se da ćete objaviti zvanični izveštaj policije kad ga dobijete? I ja se neću vraćati na stranicu, dosadno bre sa ovim brenama, pepeljugama i bate be “komentarima”. Uzdravlje.

Polako batice
Polako batice
1 godina pre
Odgovori  Vozač

A bee bate, ti ne odustaješ uopšte. Čitajući samo tvoje komentare da se zaključiti da si izgleda baš ti vozio toga džipa. Samo nije bas jasno zašto policija bar inicijale ne objavi što obično čini u drugim i težim povredama zakona jer bi tada dosta jasnije bilo kako stoje stvari po ovom pitanju a ne ta se komentatori svađaju ovde.

Vozač
Vozač
1 godina pre
Odgovori  Polako batice

Bate, obrni i jedno zaječarsko za mene, samo da je studeno. ?

Cax
Cax
1 godina pre
Odgovori  Vozač

Ej ljudi, ne pretim nikom. Ovo je otislo predaleko. Niti znam ucesnike saobracajke, niti me zanima. Znaci cirkus od nicega. Izvinjavam se ako se neko nasao uvredjenim. Kakve crne pretnje.

Vozač
Vozač
1 godina pre
Odgovori  Cax

Mnogo si fin nešto? Ko za nekoga za koga ne zna da l je vozio, imenovao ga i još nadenuo mu “mali selja”, trebalo bi da budeš mnogo glup, ili mnogo hrabar. Dobro je da si priznao ovo prvo.

Nezavisni posmatrač
Nezavisni posmatrač
1 godina pre
Odgovori  Vozač

Čemu nervoza. Što više komentarišete sve je više ogigledno da ste baš Vi vozili Dragane. Zašto se krijete kao miš, izađite u javnost slobodno, izvinite se povređenima, ponudite pomoć, podršku i sl. bez obzira što Vas ova korumpirana policija krije. Uostalom, jedino Vi i znate da li ste stvarno uopšte krivi ili ne a ne ovi silni komentatori. Ako ste vozili i 10 km/h više od dozvoljenog krivi ste i Vi. Ukoliko niste krivi, čemu onda nervoza, ne komentarišite više, siđite dole u Bagat popijte kaficu pa mirno na spavanje ako ništa nikom niste zgrešili. Ako pak jeste nemojte uopšte sumnjati da će Vas jednog dana stići kazna bez obzira na trenutnu i prolaznu podršku korumpirane policije i sudstva.

Vozač
Vozač
1 godina pre

Breno, ti li si? ?

Nezavisni posmatrač
Nezavisni posmatrač
1 godina pre
Odgovori  Vozač

Nisam, kao što i ti nisi Dragan. -;)

Cax
Cax
1 godina pre
Odgovori  Vozač

Pa valjda su svi Pink Panteri u zatvoru ili su platili debelo kauciju. U ovoj drzavi se zavrsava i nanogica i nikom nista. Doduse, ima mnogo vecih lopova ali oni su u Beogradu u vlasti i nedodirljivi su za sudove. Ne brini se, tri meseca dozvola, par desetina hiljada dinara kazna i nikom nista.

Vozač
Vozač
1 godina pre
Odgovori  Cax

Opet kažem, mnogo se ti razumeš gde ko završi? Možda da prijaviš info koje imaš u MUP, možda spasiš živote mnogih porodica?

Cax
Cax
1 godina pre
Odgovori  Vozač

I kakve veze sada ima Belivuk sa pink panterima. Jer u svaku corbu taj Belivuk bude mirodjija? Ja sam napisao da ako neko napravi prekrsaj mora da ide kod sudije za prekrsaje.
Da li je pink panter ili crni panter, nebitno

Vozač
Vozač
1 godina pre
Odgovori  Cax

Ne znam ja ko kakve veze ima, izgleda da ti znaš mnogo više? Da l je panter il’ džukela, nebitno

Milos123
Milos123
1 godina pre

Ako je Dragan vozio i pogresio desava se.Drugar mi je iz osnovne skole,jedan skroman momak iz leskovacku carsiju,josif kostic,gradska skola,sestra mozda najbolja kosarkasica u istoriji leskovca,svakome moze da se desi.nisam ga video 20 godine.niko nije savrsen.povredjenom najvece zelje za oporavak.malo nas je da se svadjamo.

Cax
Cax
1 godina pre
Odgovori  Milos123

Nebitno, ko je i sta je. Svako ko nacini prekrsaj mora da odgovara. Doduse, bez brige, ako ministar Babic nije robijao zbog ubistva na naplatnoj rampi, nece ni ovaj vozac dzipa, ma ko bio.

Vozač
Vozač
1 godina pre
Odgovori  Cax

A ti već znaš da je kriv vozač džipa? Aj obrazloži, majke ti. Ili samo zato što pričaju da je taj i taj vozio?

Pepeljuga
Pepeljuga
1 godina pre
Odgovori  Milos123

Da, čuli smo da mu je sestra bila dobra košarkašica ali i da sada ima jedan veoma lep hobi a to je da snima građane koji se bune protiv izgradnje višespratnica u Leskovcu kao na primer one u parkiću kod “Pepeljuge” koju treba da grade sinovi advokata Gandija koji gle čuda zastupa(ju) i ovog Dragana. Jasno je zašto kontraverzni biznismeni angažuju advokate da brane svoje interese od narodnih sudova ali nije baš sasvim jasno zašto ti isti advokati angažuju kontraverzne biznismene da brane svoje interese od naroda kao što je to slučaj sa parkićem kod “Pepeljuge”, i čiji su to zapravo interesi na kraju. Molimo vozača za komentar.

Lepa Brena
Lepa Brena
1 godina pre
Odgovori  Pepeljuga

Jugpress bi mozda mogao da se malo posveti i toj temi, ko to gradi tolike silne zgrade po gradu koji godisnje izgubi 2000 stanovnika, i za koga odnosno ko stvarno stoji iza tih “investicija” ilibolje receno masina za pranje para. Zasto se preko 90% stanova u tim zgradama kupuje za kes i to u istom tom gradu u kom su plate najnize u Srbiji. Ima neki osecaj da bi ovaj vozac takodje bio odlican sagovornik i po tom pitanju.

Vozač
Vozač
1 godina pre
Odgovori  Lepa Brena

To ćete pitanje morati da postavite Vašem precedniku i njegovoj sviti, stvarno ne bih znao da vam kažem. Možda da postavite pitanje tužilaštvu i policiji, ili pošaljete neki mejl Republičkom drž. tužiocu Zagorki Nevidljivoj Dolovac? Šta Vam teško? Kad možete meni da postavljate ovakva pitanja, mislim da Vam nije gubljenje vremena da ista prosledite njima. Siguran sam da će Vam odgovoriti.

Lepa Brena
Lepa Brena
1 godina pre
Odgovori  Vozač

On nije moj precednik (jer ga nisam nikada podržavala) već precednik države u kojoj živim i očigledno Vaš precednik jer štiti i podržava baš takve bahate kao što ste i Vi i onaj Vozač Babić iz Doljevac. Molim pošaljite mi e-mail tužilaca i policije sa kojima očigledno odlično sarađujete jer se još uvek slobodno šetate gradom pa i još bahato vozite. U svakoj drugoj iole uređenoj državi bi bili u ćorku.

Vozač
Vozač
1 godina pre
Odgovori  Lepa Brena

Popij terapiju, nisi ti sva svoja Breno. ?

Vozač
Vozač
1 godina pre
Odgovori  Pepeljuga

Vidi se da si pepeljuga, samo što ti nisi izgubila cipelicu, već kompas.

Pepeljuga
Pepeljuga
1 godina pre
Odgovori  Vozač

Da, da, a i Vi ste očigledno izgubili kompas jer više ne birate gde gradite te zgradetine koje Vam samo služe za pranje prljavog novca. Rušite deci klackalice i ljuljaške da bi prali prljav novac. Sram Vas bilo!

Vozač
Vozač
1 godina pre
Odgovori  Pepeljuga

Iz Vaših ustiju u Božje uši! Dobićete od mene duplex u zgradi, i klackalice i ljuljaške, niko ne sme da Vam brani da se igrate u tudjem dvorištu!

Pepeljuga
Pepeljuga
1 godina pre
Odgovori  Vozač

Baš lepo da znate čije je to dvorište trenutno. Raspitajte se samo još čije je bilo, kako i za koji novac je kupovano i dalje preprodavano, i zašto nije ponovo vraćeno u vlasnišvo grada kada je trebalo da bude. Čisto zbog Vas da imate malo kompletniju sliku pred očima i na kraju i sami izvučete neki smislen zaključak ako ste bar malo pametni, a očigledno da jeste.

Vozač
Vozač
1 godina pre
Odgovori  Pepeljuga

Hvala na komplimentu. Što se tiče tih kupovina, to je privatno vlasništvo, može da kupuje i prodaje ko ima sredstava i ko ima interesa. Zašto nije prešlo u vlasništvo grada? Nisu imali interes, grad, ili sredstava za tako nešto. Taj ko je prodao, prodao je za novac, da l’ ga dao grad, ili Gandi, njemu je novac novac. Gandi je kupio zato što ima uslove da pravi zgradu po projektu. Ako se pobunili ljudi, i grad stao na njihovu stranu, onda grad bi trebalo da obešteti Gandija, da l’ novcem, ili drugim placem, stvar dogovora vlasnika i grada.

A sad malo glas istine
A sad malo glas istine
1 godina pre
Odgovori  Vozač

Nijedan graditelj, investitor ne zida sredstvima koja je posteno stekao. Advokati, koji najbolje zaradjuju nikada nisu bili investitori. Zato sto nisu matrapazi. Momcilovic, Filipovic, Licanski. Aca ruka, Petrovici, nisu i ne zidaju zgrade. Neko kupi stan u Le, drugi u Bg, treci sagradi sebi kucu. Sve preko toga radjeno je lopovlukom i prevarnim radnjama, ucenama, kockom, pretnjom. Maknite se, ako ne znate da se stidite. Ne dozvoljavamo da nasoj deci pricate bajke, da ih lazete da je izvodljivo zidati zgrade od dobre plate. Ne predstavljajte se gospodom, jer gospoda ne laze, ne vara, ne krade. Investitori su najveci smutljivci, dno dna naseg drustva i prekinite da im dajete prostor. Pa nisu oni elita, vec zlo, dobro za izbegavanje. Eno im deca Zeljka Mitrovica, Belivuka pa neka se orode, formiraju porodice izmedju svoje i njihove dece. Sto dalje od postenog sveta. Niste vi za u ljude. Svaki gradjanin bi morao kad sretne investitora da upre prstom kao u zlocinca. Da se napravi razlika izmedju mafije i ljudi. Ako hoces da si covek, ne smes biti nepristojno bogat. Dosta s podsmehom prema sugradjanima. Ne mozete biti ugledni dok gazite osnovne eticke principe.

Djura Leskovac
Djura Leskovac
1 godina pre

Kao što rekoh, “lepo i tačno”. Pre svega tačno.

Vozač
Vozač
1 godina pre

Uh bre, mnogo si ti nervozan i pun mržnje. Izmeša babe i žabe. Kao ovi adv do sad pošteni bili što nisu pravili zgrade, a ovi nepošteni? Ne branim nikoga, nisam ni adv ni investitor, ali ne mogu se svi trpati u isti koš. Daleko si ti šefe od glasa istine. Država nam je u k…u zadnjih 20.god, a pogotovu zadnjih 10! Precednik i svita uzurpirali sve institucije, od tužilaštva, sudstva, policije…rasprodali sve što se rasprodati može, uništili seljaka i stočni fond, zadužili se još 30 milijardi evra i to bez ugovorenih poslova preko kredita sa kinezima( izgradnja puteva, mostova i pruga) kažu bar još toliko! Privreda nam se svela na motanje kablova i jeftinu radnu snagu! Poljoprivreda na uvoz mesa sumnjivog kvaliteta, i uvoza mleka u prahu!!! Srbija, zemlja seljaka!
Odoh i ja daleko sa temom…
Željka Mitrovića gleda, nažalost, većina tih “normalnih” ljudi koje ti pominješ! Zadrugu, farmu, pink i rts, Vučiča, gleda i podržava otprilike(90%) istih ljudi! Kada bi imali uvid u to da je taj isti Vučić napravio Belivuka, da bi ovaj zaustavio već sad čuveno skandiranje Vučiću šečeru, na tribinama stadiona Partizana, kupio sve televizije( MTS je kupio Kopernikus za 195 miliona evra, a ovaj vredeo 15. Vlasnik Kopernikusa visoki član sekte SNS, odmah kupio B92 i Prvu za 180 mil.evra) i omogućio precedniku da postane prva zvezda estradnog političkog neba Srbije, mi smo tad ugasili! Svoju decu vaspitavajte vi sami, a ne ružičasta televizija i nepismeni poltroni na vlasti! Nemojte biti zlobni i puni mržnje, nije sve kao što vam kažu. Svako će odgovarati za ono što radi, kad tad. Božja je zadnja.

Pepeljuga
Pepeljuga
1 godina pre
Odgovori  Vozač

To ste apsolutno upravu. Jasno je da je gradska uprava glavni krivac odnosno tačnije njeni korumpirani činovnici koji zarad nekih ličnih interesa više rade za interese investitora nego grada i građana koji ih plaćaju.

Jer nema nijednog pravog prijatelja
Jer nema nijednog pravog prijatelja
1 godina pre

Kakva je ovo informacija, kobejagi, “puna misterija”? Ako nije vozio lično gradonačelnik,u šta čisto sumnjam, onda je vozio neko iz njegovog okruženja, neko sa kim je interesno vezan.

Biznismeni
Biznismeni
1 godina pre

Neskolovani, nadrogirani kriminalac je mogao da ubije celu porodicu …

Student
Student
1 godina pre
Odgovori  Biznismeni

U savkom slučaju za volanom je bio čovek mafija, čije se ime sa strahom izgovara u Leskovacu, a na čijem otvaranju novog kluba je bio lično gradonačelnik, primljen kao kralj. Za volanom je bio čovek koji eto zida li zida stambene zgrade po Leskovcu, skoro pa na trotoaru. I ajde da se kladimo da će ga advokatica izvući, ona što se specijalizovala za branjenje mafije, pa će i ona sedeti u loži”. Eeee. Svaka država ima svoju mafiju, samo mafija u Srbiji ima svoju državu.

Eliot Nes
Eliot Nes
1 godina pre
Odgovori  Student

Pa taj kog pominjes da ga ko kralja docekuju, crce da celi zivot ima kontakt s tepaci, dileri, mafijasi. Ushicen je s njima, to mu prirodno okruzenje. Isto ko seljancice oko njega. S doktorima nauka ima nelagodnost, o cemu ce s njima da prica? Ili s nekom gospodjom? Kad to naviknuto na bezakonje i prostakluk. Naucen na prevarne radnje. Kako da zaobidje zakon. Zato i tezi takvima. A od Bozine cerke ko jos ocekuje drugacije? U sve prevare oca je upoznata od najranijeg detinjstva. Ljudi danas imaju pare. Al nikad njima ne mogu kupiti ni moral, ni savest. Nisu se rodili sa obrazom. Prijatan suncan dan.
Svaki panter je onolika macka koliko ga se misevi plase. Cesto to pokazuju psiholoski, druzenjem sa njima. Retko ko je Eliot Nes.

Djura Leskovac
Djura Leskovac
1 godina pre
Odgovori  Eliot Nes

Kao i uvek, lepo pišeš devojko. Lepo i tačno. Što u ovom slučaju i nije neko čudo, jer insajderski poznaješ temu.