Zašto načelnik okruga ne odgovara na pitanja da li je inspekcija kontrolisala kafić kod Gimnazije i hotel “Bavka”?

LESKOVAC

Načelnik Jablaničkog upravnog okruga Miloš Ćirić do danas nije odgovorio na pitanje da li je inspekcija kontrolisala poštovanje mera zbog pandemije korone u novootvorneom kafiću kod Gimnazije i u hotelu Bavka.

Više čitalaca Regionalne informativne agencije JUGpress je javljalo i javlja da je kafić prepun već danima, da su stolovi previše blizu jedan drugog i da se ne poštuje naredba po kojoj za jednim stolom mogu da sede samo dve osobe.

Takodje, naši čitaoci tvrde da se u hotelu Bavka, koji se nalazi van Leskovca, u badinačkim livadama, navodno redovno organizuju slavlja na kojima je prisutno više desetine gostiju.

Čitaoci nam već duži vremenski period javljaju i da su velike gužve u prigradskom prevozu i da putnici bukvalno dišu jedni drugima za vrat i da je dodatni problem to što su autoprevoznici redukovali polaske što s enaročito odnosi na relaciju Leskovca-Vučje gde je posoa dobio “Frenki”.

Želeći da proverimo o čemu se zapravo radi, pre šest dana, u petak, smo na zvanični mejl poslali sledeća pitanja na koja do danas nismo dobili odgovor.

1. Da li je inspekcija kontrolisala poštovanje mera vezanih za epidemiju korone u novootvorenom kaficu pored Gimnazije i sta je tačno tamo zatekla ? Da li je izricala neke mere?

2. Da li je tačno da se u ugostiteljskom objektu “Bavka” i dalje organizuju slavlja sa većim brojem gostiju? Da li se takva slavlja organizuju i u drugim ugostiteljakim objektima ?

3. Da li inspekcija kontroliše poštovanje mera u autobusima na prigradskim linijama? Da li se proverava zašto su polasci redukovani ? Ovo je narocito primetno na liniji Leskovac-Vučje?  Da li je inspekcija proveravala zašto su ukinuti polasci nedeljom na liniji Leskovac-Vučje? 

Prati
Obavesti me o
guest
9 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Jes da bude
Jes da bude
1 mesec pre

Milos od geografije je neko ko ne da ne zna, nego nema ni kapaciteta da uci. Prosto ko pasulj on je ono sto se zove marioneta. Pustite ga na miru jer on i nije los decko. Jednostavno svestan je da prima platu za nista. Bar ne glumi ludilo ko Boza Bim-tex.A svi znamo da kadrira glwdalac u mesalicu.

Izgleda
Izgleda
1 mesec pre

Izgleda da je Načelnik okruga Miloš od geografije nezakonit ,pisalo je.Tužilaštvo nemo i kao da ne postoji, osim za sitnu raju.Sramota.

Zadnji put uredio 1 mesec pre Izgleda
Menjaj, menjaj komentare
Menjaj, menjaj komentare
1 mesec pre
Odgovori  Izgleda

Moderatore, piśi si pod svojim uobičajenim nadimkom. Jer, mi, nezaštiċeni komentatori nemamo tu bespotrebnu privilegiju da moderiśemo i menjamo svoje komentare kad nam se ċefne. A i zaśto bi, kad nismo ovde radi slave i privilegija, veċ da ukaźemo na greške režima, lokalne samouprave. Ne trebaju nama lovorike, ne radimo samo za sebe, hoċemo da svima nama bude bolje. Jer kad je veċini dobro, dobro ċe biti i nama. Sve je to povezano.

kad bise zezali
kad bise zezali
1 mesec pre

svi znamo sve samo on da potvrdi

Zažuljenko
Zažuljenko
1 mesec pre

On nije postavljen gde je da bi nešto znao, veċ da ništa ne zna. Po njegovom licu rekao bih da ne bi mogao da prođe najobičniji tekst iz opšte kulture. Dakle, gradonačelnik mu je dao funkciju upravo zbog toga śto vrlo malo toga zna, da ne kaźem da ne zna niśta, odnosno da je neznalica.
Od dolaska SNS na vlast nisam imao pojma da imamo toliko neznalica. Gradonaĉelniku je mnogo teśko, ne znate vi kako je to naċi dokazano glupljeg od njega, a da bude siguran da ovaj ne glumi debilizam i neznanje.

Zažuljenko- slovna greška
Zažuljenko- slovna greška
1 mesec pre
Odgovori  Zažuljenko

“Test iz opšte kulture”

nerazvijena srbija s 300 evra prosecne zarade
nerazvijena srbija s 300 evra prosecne zarade
1 mesec pre
Odgovori  Zažuljenko

Samo prestravljen covek od svog neznanja bira takve, oseca se bezbedno pored poslanica, pored geograficara, jer ha ne ugrozavaju za partijsku poziciju. Isti model primenjen je i u vrhu drzave. Posle ce lako gore da zalepe svakog kako im je sluzio da kupuje burek. Kao sto im je na lokalu sluzila da mesi banice. Ili da moze da digne ruku. Srbija ce biti nerazvinena sve dok su ograniceni na vlasti. Neustrasivo voditi grad i drzavu znaci birati bolje od sebe za saradnike zato sto imas kapacitet da i dalje ucis, usavrsavas se, a ne da ti drugi pise doktirate, da se kitis ordenjem,medaljama,bez pokrica. Sveti Sava bi opet umro da vidi koliko nepismenih je za doprinos obrazovanju dobilo njegovo priznanje. To nije ironija. To je sarkazam

L' etas s' est moi
L' etas s' est moi
1 mesec pre
Odgovori  Zažuljenko

Eno ga Stefanovic. Odlican je bio da mu poklone ministarsku fotelju nicim zasluzenu. Nije im smetalo sto takvi smetaju gradjanima, usporavaju napredak. Ali cim takav ugrozi pojedinca vladara, e tada vise nije podoban. Znaci smete da kadrirate protiv interesa gradjana sve dok je to u Vasem licnom interesu! Sada cete izjednacavati sebe i drzavu Kako je toboze napadnut narod kad je napadnut vodja. Sve vodje nemaju radno iskustvo u struci. Politika im je jedino iskustvo. Zar oni ne rade za platu? Logicno je da su smenjivi. Na izborima, ako su izbori slobodni. Kad su mediji zarobljeni, sloboda se osvaja. Svi su zamenljivi. Neuspesan gradonacelnik svako moze da bude. Drzis svakog pod kontrolom, ucenjujes, kupujes, rasprodajes, trgujes uticajem, iskoriscavas,obecavas, izvinjavas se, ispravljas revizorske izvestaje, zaposljavas familiju, intimiziras se s odbornice, ulagujes se Beogradu, klecis pred njima, poklanjas gradske interese partijskim sefovima, poslusnicki pravis budzet za stadione, rasvete, kamere, komunalna vozila, u susret namestenim tenderina republicke stranacke direkcije. Lako je biti takav. Ne ciniti sve navedeno je tesko. Ali je u interesu gradjana. Tu gradjani imaju standard 1000 evra,a ne poslanici 2000 evra za neznanje i nerad, stetu koju nanose.

L' etas c'est moi
L' etas c'est moi
1 mesec pre

Ispravka, u prevodu Drzava to sam ja