Zašto jedino Leskovac neće da raskine ugovor sa Metroparking jugom, zašto Toplana neće da smanji račune za grejanje, da li nas truju-TV JUGpress

LESKOVAC

Zašto je 36. sednica Skupštine grada Leskovca morala da bude zakazana u subotu, šta tačno radi za,mmenica sekretara Skupštine, zašto jedino lokalne vlasti u Leskovcu neće da raskinu ugovor sa Metroparking jugom, zašto Toplana neće da smanji račune za grejanje , iako nisu isporučivali uslugu, Zašto je grejanje najskuplje u Leskovcu, da li nas truju na razne načine, da li je brana Barje u opasnosti, ko koristi stanove, lokale i garaže KJP Dom za džabe- snimak sednice Skupštine na TV JUGpress.

Drugi deo

Treći deo

Prati
Obavesti me o
guest

5 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Djoka
Djoka
4 godine pre

Nepismena lopovska bagra!

ODBORNICKO PITANJE
ODBORNICKO PITANJE
4 godine pre

Od 14.decembra vd direktor nije vise direktor u JKP Vodovod Leskovac. Za koje radno mesto ce da primi platu od 14.decembra? Ako ne moze za direktorsko? Ko ce da mu potpise nezakonitu isplatu za taj mesec?

opozicija je u pravu
opozicija je u pravu
4 godine pre

Da bi presao na nize mesto, vodovod mora da ima direktora koji ce to da uradi, a vodovod kao sto znamo NEMA DIREKTORA. Ugovor niko sem direktora ne zakljucuje. Ako ne mogu da ga rasporede na nize mesto, a on nije vise direktor, njemu je PRESTAO RADNI ODNOS.I ne sme niko da mu isplati platu u vodovod jer ce mu puste prijavu. Ima da odgovara i blagajnik i direktor pravnog sektora i finansijski direktor. Svi u lancu nezakonite isplate nezakonito zadrzanog posle 14.12.2019. ce biti kaznjeni. Sa ulicu ne mogu da ga preuzimaju udruga preduzeca. Svi znaju da treba da ide u distribuciju.

Bravo za jugpress
Bravo za jugpress
4 godine pre

U pravu su kad vas pohvaljuju. Nije vam bilo tesko da izvucete snimke. Hvala

Hvala
Hvala
4 godine pre

Stvarno kad sam doso iz selo,(morao sam da posetim bolesne roditelje) nisam imao gde da se obavestim a pratim skupstinske sednice i rad parlamenta. Sad vidim sta se dogadjalo. Ne znam zasto grad nece da postavi na svoj sajt snimak sednice? Problematika se tice svih nas. Sednica ne treba da bude reklama ni za vlast ni za opoziciju. Treba da poboljsa zivot gradjana. Ova se zemlja pretvorila u spot. Srbija nije skeč. O malim rezultatima se udara na svazbona ko da su otkrili drugu planetu za zivot gradjana. Ispiraju mozak 200 put na dan na svi mediji. Ko da smo bolidi, debiloidi. Gradjani ne voke kad im ispiras mozak. Sve sto je preterano, providno je. Ove odbornice u skupstinu sto citaju govore i promovisu partiju, to rade da sebi zaposle brata, myza, zenu, sestru. Briga ih za gradjane. Molim Vas, nastavite da budete objektivni. Niste podlegli masovnoj hipnozi.