Započelo “Leto u Vlasotincu”

VLASOTINCE
Prvog ponedeljka u julu ove godine u Vlasotincu u organizaciji ovdašnjeg Kulturnog centra započela je kulturna manifestacija ,,Leto u Vlasotincu”. U prethodnim godinama i vrelim letnjim danima pored dnevnog kupanja u reci Vlasini u večernjim satima mnogobrojni znatiželjnici imali su priliku da vide brojna kulturna dešavanja skoro za svačije oko i svačiju dušu. Takav program sačinjen je i za ovu letnju sezonu do poslednjeg julskog dana , a probirljiva publika imaće priliku da vidi nastupe folklornih grupa, zatim nekoliko dečjih predstava, a biće i izložba poklonjenih slika Kultrunom centru. Poslednjeg dana 31.jula u dvorištu Kulturnog centra pevaće i Čedomir Marković.
U ponedeljak 3. jula u sali Kultrunog centra otvorena je izložba slika, akvarela i skulptura iz ciklusa ,,SA ZGARIŠTA” autora Đorđa Anđelkovića. U prepunoj sali Kulturnog centra tražilo se slobodno mesto, jer mnogobrojni poklonici onoga što svojom kamerom radi ovdašnji veliki umetnik, priznat i van granica naše zemlje Nebojša Ilić ,,Ilke” želeli su da vide premijeru kratokmetražnog dokumentarno-igranog filma ,,Kamen dnevnog snevača 3”. Po završetku filma prisutni gledaoci dugotrajnim aplauzom nagradili su ,,Ilketa” i Batu iz Vučja koji je i sam učesnik u ovom filmu.

  • Sa puno entuzijazma i želje da udovoljimo svačije ukuse spremili smo program za ovo naše ,,Leto u Vlasotincu”. Nadamo se da ćemo u pravoj meri pogoditi sve ono što voli naša publika, a ovom prilikom se zahvaljujem svim učesnicima koji će pokazati svoj raskošni talenat u danima kada budu oni izašli pred publikom – rekao nam je Bratislav Valčić, vršilac dužnosti direktora vlasotinačkog Kulturnog centra. (kraj)VS/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare