Zapenjeno 11,5 kilograma marihuane na Merdaru

KURŠUMLIJA

Prokupačka policija uhapsila je hrvatske državljanke K.J. (1974) i P.B. (1953), u čijem je vozilu, na Merdaru  pronađeno 20 vakumiranih paketa u kojima je bilo oko 11,5 kilograma marihuane.

U saopštenju se ne navodi da li je ova marihuana zaplenjena kada su dve žene prelazile administrtivni prelaz ka Kosovu i Metohiji ili dolazile sa te teritorije.

Sem ovoga, policija u Novom Sadu zaplenila je 3,5 kilograma marihuane i uhapsila G.N. (1982) iz Srbobrana u čijoj kući je osim marihuane, pronašla i digitalnu vagicu za merenje, drobilicu, semenke indijske konoplje i novac za koji sumnja da potiče od prodaje narkotika.

Policijski službenici Uprave granične policije i Policijske uprave u Subotici zaplenili su, na Graničnom prelazu Bački Vinogradi na izlazu iz Srbije, više od dva kilograma marihuane i uhapsili B.M. (1988) iz Lajkovca i V.M. (1969) iz Obrenovca.

Prilikom kontrole vozila „audi“ policija je iza zadnjeg sedišta otkrila devet paketa sa dva kilograma i 244 grama ove opojne droge.

Svim osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnim tužilaštvima.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare