Za Stefana Zdravkovića priredili prijem u Gradskoj kući 

VRANJE

Samo nekoliko dana od završetka takmičenja za srpsku pesmu Evrovizije, Vranjanac Stefan Zdravković koji se na muzičkoj sceni pojavio kao „Princ od Vranje“, došao je u svoj rodni grad. Želeo je da se zahvali svim Vranjancima koji su glasali za njega. Zahvaljujući SMS porukama publike osvojio je prvo mesto pesmom „Cvet sa istoka“, a u ukupnom plasmanu sa odlukom stručnog žirija završio je na drugoj poziciji. 

„Nikada u životu nisam mislio da ću doživeti ovoliku čast, da budem sa svima vama, da se obraćam građanima Vranja na ovaj način. Dali ste mi toliku podršku, da ja trenutno imam knedlu u grlu od ovolike pažnje i ljubavi i mislim da mi se baš u ovom momentu sležu emocije. Jedno je sasvim sigurno ja ću zauvek imati Vranje u srcu, jer to je grad sa dušom, koji je meni toliko lepih stvari pružio u detinjstvu, da hteo ne hteo, zauvek će biti deo mene“, rekao je na prijemu u Gradskoj kući koji su organizovale zamenica gradonačelnika Zorica Jović i gradska većnica za kulturu Izabela Savić. 

Zamenica gradonačelnika zahvalila je Stefanu na promociji Vranja, njegove kulture i istorije.  

„Da ste veći Vranjanac od velike većine koja živi u Vranju, pokazali ste ne samo pesmom, već i svakim vašim nastupom, jer ste uvek i u svakoj prilici pominjali svoj rodni grad. Mi smo vas bodrili i navijali za vas i bez obzira na krajnji rezultat vi ste za nas Vranjance pobednik. Ono što nas čini posebno zadovoljnim i ponosnim je to što niste zaboravili svoje poreklo i svoje korene, svoj grad i posebno što ste izabrali da budete „Princ od Vranje“ i time postali najveći promoter Vranja, njegove tradicije, kulture i duha koji nosi“, istakla je Jović.  

Mladi umetnik se zahvalio i gradonačelniku Slobodanu Milenkoviću, sa kojim se susreo sinoć, kada su razgovarali i o Stefanovom nastupu u Vranju, rekavši da je Vranjancima uvek na raspolaganju. 

Prijemu su prisustvovale Stefanova majka i devojka.

Inspiracija za nastanak pesme „Cvet sa istoka“ bila je legenda o o mladoj Turkinji Ajši i Srbinu Stojanu. 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare