Za stavljanje kocke na 1200 kvadrata četiri miliona dinara

VRANJE

U ulici Josipa Kraša postavljena je kocka u dužini od 240 metara, odnosno površine 1200 m2, a vrednost investicije je oko 4 miliona dinara sa PDV-om, saopštili su iz Službe za odnose sa javnošću Grada Vranja. 

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković rekao je da ova ulica decenijama unazad nije mogla da bude uređena zbog kompleksnih nerešenih imovinsko-pravnih odnosa i da zbog toga nije bilo moguće asfaltiranje.

,,U cilju omogućavanja pristojnih uslova za život građanima, odlučili smo se za pokockavanje. Zadatak gradskog rukovodstva u narednom periodu je uređenje što većeg broja saobraćajnica, a tamo gde su slični problemi rešavaćemo ih na ovaj način“, rekao je Milenković. (kraj) DC/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Dragan
Dragan
4 meseca pre

Znaci tamo gde imamo one koji grade bez dozvole na prostoru gde je ucrtana izgradnja ulice nagradjujemo.Zbog jedne familije ispasta 100 kuca.A takve imamo i u poslednjih nekoliko godina koji grade zauzimajuci ulicu a inspekcija ne rusi, pravdajuci se lazima.Cemu onda zakoni i sve ostalo kad svako moze da gradi gde mu se hoce i dobije resenje o rusenju koje nikad se ne sprovede.