Za sedam dana prijavilo se 200 firmi i 430.000 panzionera za penzionerske kartice

NIŠ

Gradonacelnica Niša Dragana Sotirovski, direktor Fonda PIO Relja Ognjenović i direktor Filijale Fonda u Nišu Hadži Ivan Đorđević potpisali su u Gradskoj kući Sporazum za penzionerske kartice sa 17 privrednika. Promocija kartica Fond PIO je organizovao i na Trgu kralja Milana, a na postavljenim štandovima zainteresovani penzioneri su mogli da dobiju kartice kojima ostvaruju određene benefite u u raznim trgovinskim lancima i prodavnicama, restoranima, salonima, muzejima, pozorištima.

                          Prema rečima potpisnika Sporazuma akcija se nastavlja i dalje, a privrednici i predstavnici ustanova kao i penzioneri prijavljivaće se Filijali Fonra PIO u Nišu.

                      „Veliki broj društveno ogovornih preduzeća se prijavilo za učešće u aciji, kao bi pomogli pnezionerima da kroz popuste osete uštede u svojim novčanicima, a i kroz dodatne benefite da njihov dinar vredi više. Penzonerska kartica važi u celoj Srbiji. Svi penzioneri mogu a se prijave preko sajta PIO fonda. Mi ćemo popuste koje firme odobravaju penzionerima istaći na sajt, a to što je trenutno aktuelno od popusta kasnije ćemo javljati peko aplikacije“, kazao je Relja Ognjenović, direktor Filijale PIO.                

                      On je dodao da se preko 200 firmi  prijavlo Fondu PIO za samo sedam dana trajanja acije, a zaključno sa jučerašnjim danom prijavilo se 430.000 penzionera.

                   „ Nema dana da se u Gradskoj kući ne jave penzioneri i pitaju na koji način mogu da dobiju penzionersku karticu. Zahvaljujući i današnjem prisustvu direktora PIO Fonda promovišemo  penzionersku karticu i verujemo da će biti zadovoljni svim popustima koje će penzioneri uz ovu karticu moći da ostvare“, kazala je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski.

                        Ona je dodala da je su danas potpisani sporazumi sa 17 privrednika i ustanova u gradu za penzionerske popuste ali da se tu neće stati i da se ova akcija nastalja i dalje.

                      „ Naša preduzeća i naše ustanove su se odazvale ovom pozivu. Dobro je reagovao,što je jako važno, i privatni sektor. Pozivam ovom prilikom društveno odgovorne kompanije da se jave ili Gradu ili PIO Fondu Filijali u Nišu i obradujemo naše najstarije sugrađane“, kazala je Sotirovski. (kraj) VP/ SA

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare