Za novo lice Srbije” u Vranju: Pravda i pravo jednaki za sve, pa i za SNS

VRANJE

Povereništvo „Za novo lice Srbije” u Vranju u saopštenju za medije pozdravlja hapšenje rukovodilaca Akademije tehničko-vaspitačkih strukovnih studija u Nišu (ATVSS) i Odseka ove visokoškolske ustanove u Vranju i zahteva da pravda i pravo u Srbiji budu jednaki za sve građane, pa i za funkcionere i pripadnike SNS.

Saopštenje „Za novo lice Srbije” u Vranju prenosimo u celini i bez izmena.

„Pozdravljamo zajedničku akciju Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, i Višeg javnog tužilaštva u Nišu, Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije, u kojoj su lišeni slobode S. J. predsednik ATVSS u Nišu, i V. P. doskorašnji rukovodilac Odseka Vranje, osumnjičeni za zloupotrebu položaja u projektu za semafore u Vranju, čime je naneta šteta u iznosu od dva miliona dinara.

Posebni težinu i značaj ovoj akciji predstavlja činjenica da se radi o članovima vladajuće SNS, od kojih je jedan odbornik Skupštine Grada Niša i miljenik dela pomenute stranke u ovom gradu, što daje nadu da će se konačno svi građani Srbije naći u jednakopravnom položaju pred zakonom i odgovarati za učinjena nedela, a nezavisno od funkcije i pripadnosti vladajućim političkim strankama.

Pružamo punu podršku uzbunjivačima u Odseku Vranje ATVSS u Nišu koji su se prošle godine našli na udaru S. J. i sadašnjeg rukovodioca Odseka Gordane Bogdanović, a jedina njihova „krivica” sastojala se u tome što su ukazali na nepravilnosti i nezakonitosti u radu tadašnjih rukovodilaca koje je ruka pravde pristigla tek pola godine kasnije.

Na kraju, najoštrije osuđujemo neodgovoran i kukavički odnos većine zaposlenih u Odseku Vranje prema još pre skoro godinu dana utvrđenim nezakonitostima S. J. i V. P. što ih čini odgovornim u ovom slučaju, a prećutavši činjenicu da su uhapšeni rukovodioci za kratko vreme i to u periodu rastućeg siromaštva najvećeg broja građana Srbije, stekli enormno bogatstvo u Nišu i Niškoj Banji”, navodi se u saopštenju za medije Povereništva ”Za novo lice Srbije” u Vranju.(kraj) SK/SA

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Novica
Novica
4 meseca pre

Bravo,jedina opozicija u Vranju.