Za najmlađe koncert Ivane Peters, klovnovi, animatori, deda mrazevi…

LESKOVAC

Turistička organizacija grada Leskovca (TOL) će, pod pokroviteljstvom grada u subotu, 13. januara 2024. godine organizovati manifestaciju „Trg dečije radosti – novogodišnja čarolija“.

Povod je proslava dočeka pravoslavne Nove godine, s tim što će se umesto tradicionalnog večernjeg koncerta sa popularnim izvođačima, na gradskom trgu u terminu od 12 do 15 časova organizovati program namenjen najmlađim Leskovčanima i njihovim porodicama. Iz TOL-a najavljuju da će na nekoliko punktova nastupati cirkus animatori za decu iz Novog Sada (velika zimska kraljica i dva Deda mraza i mrazica koji će u atraktivnim kostimima na štulama dočekivati decu, praviti interaktivnu animaciju i fotografisati se sa publikom), žongleri i klovnovi iz Severne Makedonije, mađioničari, crtači po licu, maskote iz aktuelnih crtanih filmova.

Novogodišnju čaroliju će upotpuniti i ulepšati predstava “Crvenkapa” niškog Pozorišta lutaka i koncert Ivane Peters, nekadašnje članice grupa “Tap 011” i “Negativ”, koja je danas poznata po svojim performansima i izvođenju dečjih pesama. Koncert će trajati od 14 do 15 časova.

“U pravom novogodišnjem ambijentu, uz topao čaj koji će se besplatno služiti, dobru zabavu i osmeh svako će pronaći delić svoje praznične radosti” poruka je TOL-a. (kraj) IS/SM

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare