Za Leskovac ZAJEDNO: Izjava ministarke diskutabilna, bolnice već dobile preporuku o štednji

LESKOVAC

Izjava ministarke Zorane Mihajlovic da su od mera stednje elektricne energije izuzete skole, vrtici i bolnice veoma je diskutabilna, jer su bolnice u Srbiji pa i Leskovacka dobile preporuku za stednju iz Ministarstva i vec pocele da je sprovode, saopštila je danas Grupa građana “Za Leskovac ZAJEDNO”.

“Šizofrena politicka situacija u Srbiji koja se manifestuje, izmedju ostalog, stalnim odlaganjem izbora Vlade, borbom politickih frakcija u vladajucoj koaliciji odnosno kriminalnih organizacija za dobijanje ministarstava i politickog uticaja u novoj Vladi, dovodi do smesnih situacija, koje odslikavaju postojecu tragicnu situaciju u zemlji Srbiji. Dosadasnja, sada tehnicka Vlada, je bila opterecena unutrasnjom borbom ministara za interese stranih drzava, kriminalnih organizacija i politickih frakcija, zahvaljujuci kojima su izabrani u tu Vladu. Zato smo cesto bili svedoci sukoba ministara iz iste Vlade oko pojedinih pitanja koji su se medjusobno optuzivali za kriminal, za sluzenje drugim drzavama, za neznanje i nesposobnost itd.

Vrlo cesto je u tim konfliktima ucestvovala vecita ministarka Mihajlovic, gradjanima Leskovca poznata po dozvoli datoj preduzecu PWW za tretman opasnog otpada. Ona je danas izjavila da se mere stednje elektricne energije ne odnose na bolnice i skole iako su te ustanove dobile preporuke ,,citaj” naredbe koje mere moraju da preduzimaju.

Borba za ministarska mesta, koja makar privremeno obebedjuju zastitu od krivicnog gonjenja i nastavak neskrivene pjacke ulazi u zavrsnu fazu, tako da gradjanima mora da bude jasno da nas ceka teska zima, upravo zbog njih i njihovog sefa i da je to j tek pocetak. Vec imamo dvocifrenu inflaciju, nemamo secer i mleko, a uskoro i druge zivotne namirnice, vec sada ponegde nestaje struja, iako nam je nas supermen do pre nepunih mesec dana tvrdio da je, onako ponosan i svemoguc, obebedio energente za celu zimu i napunio drzavne rezerve svime i svacime. Tacno je, oni i njihove porodice nece trpeti a nama kako bude a bice sve gore i gore sve dok ih ne izlecimo od bolesti koja se zove neogranicena vlast”, navodi se u saopštenju ove grupe građana.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare