Za koga važi protokol o samoizolaciji i testiranju a za koga ne?

LESKOVAC

Kaže zamenica direktora “Batuta” danas da se SVE osobe koje su bile u kontaktu sa osobom kod koje potvrdjen korona virus testiraju i moraju u samoizolaciju da je to PROTOKOL za sve, odgovarajući na pitanje da li to važi i za predsednika Srbije koji je juče objavio da mu je stariji sin pozitivan na korona virus.

Juče pitam direktora leskovačke bolnice da li je išao na testiranje zato što je bio u kontaktu sa načelnikom infektivnog odeljenja , koji je pozitivan na koronu, i da li treba da bude u samoizolaciji a on kaže “mnogo se ti sekiraš za mene”(??!?)

Još reče da “ako ste imali zaštitnu masku i rukavice onda niste u opasnosti da ste se zarazili”.

Dan pre toga gradonačelnik Leskovca i rečeni direktor rekoše da su zaposleni na infektivnom odeljenju imali kompetnu zaštitnu opremu, i skafandere, pa su se zarazili.

Ovu dvojicu sam i ranije pitala da li treba da budu u samoizolaciji zbog kontakata sa osobom koja je preminula a bila pozitivna na koronu.

Obojica lekari, odgovorili su mi da “se dobro osećaju i nemaju simptome” i da ne treba da idu u samoizolaciju jer, ko će da vodi Štab za vanredne situacije i bolnicu.

Jutros gradonačelnik Leskovca rekao za javni servis da je na infektivno odeljenje zarazu donela medicinska sestra “čiji je muž došao iz inostranstva i bio u samoizolaciji a ona to nije prijavila i radila je “.

Dakle, gospodo i drugovi, ko ovde širi dezinformacije i obmanjuje gradjane, zamenica direktora Batuta ili ovaj naš dvojac iz Leskovca?

Pitam zbog svih nas.

Ljiljana Stojanović

Prati
Obavesti me o
guest

7 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Sava
Sava
4 godine pre

Oni imaju prirodni SNS imunitet

Mitar
Mitar
4 godine pre
Odgovori  Sava

Prijatelju ja imam koronu i to mi lakše pada nego pojava ove dvojice! I ako preživim koronu, njihov,nedaj Bože još jedan mandat, biće mi gori i od korone, ratova, inflacije i svih problema koje sam prošao. Oni su najveća pošast koju je Leskovac ikada imao!

Bojana
Bojana
4 godine pre

Lele, lele majke. Ne dao bog da se razbolis!

i u redovno i u vanredno pobratim ne daje ostavku
i u redovno i u vanredno pobratim ne daje ostavku
4 godine pre

Ima novozarazenih u hitnoj pomoci Doma zdravlja. U redovno stanje direktor je tolko bio bolestan da nije dolazio na posao, sve je radio njegov zamenik. I sad ko da poveruje da ce on da potrci hitro u vanredno stanje, da je sposoban da drzi konce? Zasto su svi podneli ostavke, a pobratim nikad nije? Davno je trebao neko sposoan da dodje da sad ima koristi.

Stefana
Stefana
4 godine pre

Pa sta ste drugo mogli ocekivati od ova dva balvana. Oni doktori??? Jedva cekam izbori.

svi jedva cekamo izbore
svi jedva cekamo izbore
4 godine pre
Odgovori  Stefana

Oni sire zarazu.

Stefan
Stefan
4 godine pre

Ne mogu da poverujem da su ovo doktori koji vode nase zdravstvo…uporedite njihove odgovore sa odgovorima lekara sa press konferencije.Kompletno nespremni za postavljena pitanja a da ne govorimo o kodeksu oblacenja.