Za Dan Univerziteta nagrade najboljim studentima

NIŠ

Univerzitet u Nišu, povodom obeležavanja pedeset šest godina uspešnog postojanja i rada, danas će na svečanoj sednici Saveta i Senata,  dodeliti povelje najboljim diplomiranim studentima  ove visokoškolske institucije za školsku 2019/2020. godinu.  Svečana sednica, tokom koje će se obratiti rektor Univerziteta u Nišu profesor dr Dragan Antić i predsednik Saveta Univerziteta u Nišu profesor dr  Dušan Trajković,  zakazana je za 12sati.

                           Povodom obeležavanja Dana Univerziteta  na sajtu Ogranka SANU u Nišu postavljena je Tematska virtualna izložba radova studenata Fakulteta umetnosti Univerziteta u Nišu,  Umetnost i bolest – umetnost i zdravlje. Orgnizatori izložbe su Ogranak SANU u Nšu, Fakultet umetnosti u Nišu i Galerija Univerziteta u Nišu.

                  Povodom Dana Univerziteta u Nišu u utorak, 15.juna sa početkom u 12 sati organizovana je i promocija doktora nauka. Od 17 sati istog dana održaće se onlajn interaktivno predavanje. Organizatori su Centar za razvoj karijere studenata i istraživača

Univerziteta u Nišu i Studentski kulturni centar Niš.

20:30 sati

                        Svečani koncert Akademskog hora Studentskog kulturnog centra Niš održaće se u 20,30 sati.Horom diriguju  profesor mr Zoran Stanisavljević i profesor mr Ivana Mirović. Koncert  organizuje Studentski kulturni centar Niš i Univerzitet u Nišu a održaće se u dvorištu Univerziteta.

                      Obeležavanje Dana Univerziteta u Nišu završava se u nedelju, 20.juna kada će biti organizovan Sportski dan studenata Univerziteta u Nišu koji počinje u 9 sati.

Organizatori su Sportsko udruženje Univerziteta u Nišu i Studentski parlament Univerziteta u Nišu, a studenti će se sportski boriti na terenima OŠ „Duško Radović”.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare