Za Avantura park u prošloj godini prodate 272 karte, Cvetanović kaže da SPC neće napredovati dok god ga vode kadrovi SPS

LESKOVAC

Za Avantura park u Leskovcu u prošloj godini prodate su 272 karte, rekao je danas direktor Sportskog centra “Dubočica” Ivan Milovac.

On je dodao da je ovaj park posetilo i nekoliko organizovanih grupa dece i da je njihov boravak bio besplatan

Milovac je rekao da su u prošloj godini leskovački bazeni imali 30.000 poseta.

Na ime zakupa prostora Sportski centar je prihodovao 535.000 dinara.

Nebojša Cakić iz Odborničke grupe “Za Leskovca ZAJEDNO” tražio je informaciju koliko je SNS platio za korišćenje Hale “Partizan”.

Milovac je rekao da je plaćeno 30.000 dinara na šta je Cakić insistirao da s eodgovori ko će platiti razliku do 100.000 dinara, koliko je zvanična cena.

Cakić je pohvalio proces racionalizacije zaposlenih u toj ustanovi a Cvetanović je rekao da Sportski centar neće da napreduje dok god ga vode kadrovi SPS.

Ni predsednik Skpštine grada, inače predsednik Gradskog odbora SPS, niti odbornici te stranke nisu reagovali na ovu izjavu koalicionog partnera.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Sindjelic
Sindjelic
2 godine pre

Aman ljudi, napravite otvoreni bazen kao u Vladicinom Hanu odmah pored zatvorenog, imate vodu i kontrolu vode imate radnike i grad sa 150 000 stanovnika i to sa najminimalninim ulaganjima i sa cenama ulaznice kao u Hanu i bice para ko kise, mozda i part erstvo s privatnikom, manite se megalomanije i akva parkova u koje se ulazu ogromne pare a cene ulaznica samo za kupanje jednom godisnje.