Vulin u Bojniku i Lebanu

BOJNIK-LEBANE-LESKOVAC

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je danas rekonstruisane policijske stanice u Bojniku i Lebanu i istakao da je jedan od prioriteta njegovog rada i to da se stanice i ispostave obnove i osavremene, saopštilo je Ministarstrvo.

“Posle više decenija, policijske stanice u Bojniku i Lebanu su obnovljene i rekonstruisane, baš kao što će biti i sve druge policijske stanice i ispostave od juga do severa naše države”, rekao je Vulin.

On je naveo da hoće da svaki policajac i iz Leskovca, i iz Bojnika, Lebana, Medveđe i svakog drugog mesta u Srbiji ima najbolje uslove za rad i adekvatan prostor za obavljanje svojih policijskih dužnosti.

“Kao što je svaki moj policajac dobio novu uniformu, čizme, novu opremu, tako će svaki policajac dobiti i nov, savremen, adekvatan prostor za svoj rad”, rekao je Vulin.

Vulin je razgovarao i s predsednicima opština Bojnik i Lebane, a tokom razgovora je konstatovana izuzetno uspešna saradnja policije i tih lokalnih samouprava, što doprinosi većoj sigurnosti građana Bojnika i Lebana.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare