Vulin u bazi Vrapce

MEDVEDJA

Ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović, zajedno sa komandantom Kopnene vojske general-potpukovnikom Milosavom Simovićem obišli su danas pripadnike Vojske Srbije u bazi „Vrapce“ u Kopnenoj zoni bezbednosti na teritoriji opšine Medveđa.

Vulin je pozvao na jedinstvo Srba ” gde god da žive”, posebno ističući da je spremna Vojska Srbije najsigurniji garant mira.

Komandir baze „Vrapce“ major Predrag Milićević istakao je da pripadnici na toj bazi, uz otežane vremenske uslove, i za vreme praznika izvršavaju sve postavljene zadatke, bez problema i po naređenjima pretpostavljene komande.

“Obezbeđenje administrativne linije kontrole Kopnene zone bezbednosti funkcioniše po planu i za sada nema nikakvih problema u zoni odgovornosti baze “, rekao je major Milićević i dodao da pripadnici Vojske Srbije na toj bazi Božić obeležavaju skromno, ali se svi trude da se svi osećaju kao da su kod kuće sa svojim porodicama.

Nakon obilaska objekta, komandir baze „Vrapce“, major Milićević informisao je ministra odbrane i načelnika Generalštaba o dodeljenim zadacima u Kopnenoj zoni bezbednosti i delu administrativne linije sa Kosovom i Metohijom koju obezbeđuju.

Ministar Vulin i general Mojsilović zajedno su sa pripadnicima baze “Vrapce” proveli i božićni ručak.

Ova poseta je protekla bez prisustva prestavnika lokalnih vlasti u Medveđi.

(Fotografije : Ministarstvo odbrane)

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare