Vulin posetio “Jumko”

VRANJE

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da su vojska i policija beskrajno ponosni što nose uniforme najboljeg kvaliteta koje za njih proizvode radnici “Jumka” i da će država nastaviti da ulaže u jačanje kapaciteta i proizvodnje ove srpske fabrike.

„Država će nastaviti da ulaže u ‘Jumko’, da zapošljava ljude, država će nastaviti da širi proizvodni asortiman ‘Jumka’, sigurna i pouzdana da, kakva god vremena bila, kada mi nešto osvojimo i kada mi nešto proizvodimo, to je samo naše. U trenucima kada je čitav svet u previranju, mi možemo da budemo pouzdani i sigurni da imamo sopstvenu proizvodnju”, rekao je Vulin prilikom obilaska fabrike „Jumko“ u Vranju, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

“‘Jumko’ će se razvijati, a Ministarstvo unutrašnjih poslova će nastaviti da se snabdeva isključivo u ‘Jumku’, poručio je Vulin.

Generalni direktor fabrike “Jumko” Branislav Trajković zahvalio je Vulinu na podršci i doprinosu u razvoju ove fabrike koja zapošljava više od dve hiljade radnika iz Vranja i Pčinjskog okruga

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare