Vulin: Da nam se ne desi Kazahstan

MERDARE

Srbija je sigurna, mirna i bezbedna i učinićemo sve da se slike iz Кazahstana ili kakvih drugih država, u kojima je ludilo, mržnja, nasilje i mešanje stranaca dovelo do krvoprolića, nikada ne dese u našoj dragoj, jedinoj i voljenoj Srbiji, poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, čestitajući Božić iz Kopnene zone bezbednosti.

Danas mislimo na Srbe gde god da žive i gde god da su – na Кosovu i Metohiji, u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatskoj, rekao je Vulin i istakao da najradosniji hrišćanski praznik među pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) unosi praznično raspoloženje, ali da ni na koji način ne umanjuje njihovu ozbiljnost, “jer za njih nema praznika”, navodi se u saopštenju MUP.

“Mi radimo uvek i naš najvažniji zadatak je da sve bude mirno i bezbedno. Dok drugi slave i praznuju, pripadnici MUP rade i daju sve od sebe da praznici budu dobri, sigurni i bezbedni“, istakao je Vulin.

Naglasio je da je u Кopnenoj zoni bezbednosti stanje redovno, da nema oružanih provokacija, da su svi sigurni, mirni i bezbedni.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare