Vulin bio u Kopnenoj zoni bezbednosti, tajna gde

BEOGRAD

Ministar policije Aleksnadar Vulin Božić provodi sa policijskim službenicima u Kopnenoj zoni bezbednosti, saopštio ej Biro za informisanje MUP-a Srbije ali nije navedeno gde je to Vulin u KZB koja se prostire na nekoliko stotina kilometara širine uz Kosovo i Metohiju.

Takodje, nije jasno ni čemu tolika tajanstvenost sada kada je u KZB mirno i pod potpunom je kontrolom pripadnika vojske i policije .

Ranijih godina i kada se pucalo u KZB, ministri policije su obilazili područje a novinari bili obavešteni gde su tačno bili.

„Svim pravoslavnim vernicima i svim Srbima gde god da se nalaze i gde god da slave ovaj blagi dan želim srećan praznik. Hirstos se rodi!“, rekao je Vulin, navodi se u saopštenju.

On je svim Srbima poželeo godinu u kojoj će Srbija biti snažna i stabilna, jer, kako je naveo, “budućnost naših porodica i svih Srba, gde god da žive, zavisi od toga koliko će Srbija biti snažna, stabilna, razvijena, uspešna i mirna”.

“Prema njegovim rečima, kada je Srbija snažna i moćna onda su i Srbi snažni, mirni, bezbedni, onda ima nade za nas, naše porodice, za one koje najviše volimo.

Danas, kako je istakao ministar Vulin, mislimo na sve Srbe, na našu braću na Kosovu i Metohiji, našu braću u Republici Srpskoj, Crnoj Gori, Hrvatskoj, na sve Srbe gde god da žive, jer znamo da i oni misle na svoju Srbiju.

„Želim im svima puno mira, radosti, godinu koja će biti vredna ponavljanja. Želim im godinu u kojoj ćemo ono što su naši preci započeli mi nastaviti“, poručio je ministar Vulin.

Pripadnici policije koji su angažovani u Kopnenoj zoni bezbednosti u znak zahvalnosti za brigu koju je pokazao prema njima i novoj neophodnoj opremi koju su nedavno dobili, ministru Vulinu poklonili su gusle”, navodi se u saopštenju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare