Vukadinović: Najbolji rejting imaju Tadić i Tepić

BEOGRAD

Urednik časopisa Nova srpska politička misao (NSPM) Đorđe Vukadinović izjavio je da prema istraživanju koje je sproveo NSPM od političkih ličnosti Boris Tadić i Marinika Tepić imaju najveće šanse u duelu na predsedničkim izborima.

Vukadinović je u nedelju u emisiji “Utisak nedelje” rekao da je Nova srpska politička misao radila istraživanje o idealnom predsedničkom kandidatu, gledajući prvenstveno to ko ima najmanji negativan rejting, preneo je portal Nova.rs.

“Imali smo devet kandidata, od toga nekoliko političkih, nekoliko nepolitičkih. Marinika Tepić i Boris Tadić su se pokazali kao političari koji imaju najbolji rejting od političkih kandidata”, rekao je Vukadinović

On je dodao da je od nepolitičkih ličnosti tu jedan književnik, koji možda i najbolje stoji.

“Imamo i jednog profesora, koji ima samo jednu manu, što mu prva brojka počinje sa 8, brojka godina i imamo jednog advokata koji stoji dosta solidno”, naveo je Vukadinović i dodao da su oni “najbolji u ovoj našoj ponudi”.

“Možda postoji i neko skriven koga mi nismo ubrojali”, kazao je Vukadinović, istakavši da su predsednički izbori najvažniji.

Izvor: FoNet

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare