Vučković najavio da će Vulin da tuži Aleksića

LESKOVAC

Svoje

laži Miroslav Aleksić će morati da dokazuje u sudu, jer će ga Aleksandar Vulin tužiti, najavio je, na današnjoj press konferenciji predsednik Gradskog odbora Pokreta socijalista, Božidar Vučković, govoreći o kampanji koju opozicija vodi protiv Vulina i predsednika Vučića.

 Ministar odbrane i predsednik Pokreta socijalista, Aleksandar Vulin, nesporno je, ima izuzetne rezultate u radu i zato je najčešća meta opozicije, kaže Vučković.

–          Dovodeći Vulina u kontekst sa proizvodnjom marihuane, toliko je bedno , podlo i apsolutno isto kao kada bismo mi rekli da je Djilas odgovoran što je njegov bivši šurak uhvaćen sa velikom količinom narkotika,ili da je neko saučesnik u ubistvu samo zbog toga što je bio u kafani u kojoj se ono dogodilo. Naravno, nikada to ne bismo radili, ali oni u svemu izmišljaju razloge da napadaju Vulina i Vučića i spremni su na najgore laži.

Vučković je podsetio na suze Vuka Jeremića u izbornom štabu, kada su njegovu suprugu Natašu optužili da je vodja narko kartela.

–          Sada Jeremiću i njegovim saradnicima ne smeta da targetiraju porodice svojih političkih oponenata. Očigledno je za ”dosovce” to normalno, pa čak i poželjno. Samo za porodice Vulin i Vučić, na političkoj sceni Srbije, nema ni prava ni pravde.

Božidar Vučković, najavio je da će Aleksandar Vulin tužiti Miroslava Aleksića, koji će laži morati da dokazuje na sudu i dodao da će ministar odbrane, iako ga svakodnevno vredjaju, nastaviti da radi još bolje i više za Srbiju i srpski narod.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare