Vučić: Srpska lista osvojila sve mandate, spremni za razgovore sa onima koji osvoje vlast

BROGRAD

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je Srpska lista na prevremenim parlamentarnim izborima na Kosovu odnela jednu od najubedljivijih pobeda u svojoj istoriji i da je u svim mestima sa srpskim stanovništvom dobila više od 90 odsto glasova.

“To je do sada sa prebrojanim glasovima 10 od 10, osim ako ne dođu neki glasovi iz svemira”, rekao je Vućić novinarima u Beogradu.

Vučić je naveo da su mu izborni rezultati neočekivani, s obzirom na kako je rekao, “najteže uslove” jer su mnogi pokušavali da sruše monopol Srpske liste.

Ko god bude izabran u Prištini, Srbija spremna da pregovara

Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Srbija biti spremna da pregovara bez obzira na to koja partija pobedi na parlamentarnim izborima na Kosovu.

“Ko god budu legitimni predstavnici, ma ko god da je, Srbija će biti spremna da razgovara. Naše je da razgovaramo. To će biti veoma teško, neće biti lako ni za nas ni za njih”, rekao je Vučić novinarima u Beogradu.

On je kazao trenutno vodi Demokratski savez Kosova, ali da očekuje da Samoopredeljenje dobije veliki broj glasova iz inostranstva.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Проститутки Бишкека
0
Ostavite komentar.x
()
x