Vučić o taksama

VRANJE

Nema razloga za strah zbog priča Albanaca da će stići do Vranja i Niša rekao je danas u Vranju odgovarajući na pitanje novinara predsednik Aleksandar Vučić.


„Ne treba da se plaše. Da li su to njihove želje i planovi – jesu, da li smo demografski ugroženi – jesmo, ali i oni su u Preševu i Bujanovcu“, kazao je Vučić.

On je dalje rekao da je slušao Kadrija Veseljija koji kaže da će kod Niša da se zaustave.

„Dobro, oni su jaki i veliki, mi mali i slabi. Možda stignu i do Smederevske Palanke, videćemo“, ironično je zaključio predsednik Srbije.

Odgovarajući na pitaje novinara o taksama koje je Priština uvela i na robu stranih kompanija, Vučić je rekao da Albanci rade na dva koloseka.

„Ljudi moraju da razumeju da Tači i Haradinaj rade zajedno. Jedan govori da se ne slaže sa uvođenjem taksi, a drugi dan svi Tačijevi glasaju za uvođenje taksi. Niko u međunarodnoj zajednici ne zna šta se zbiva. Tači da jednu izjavu, pa onda sa druge strane uvećaju takse“, rekao je predsednik.

On je kategorički isključio mogućnost za nastavak razgovora ako Priština ne povuč takse.

„Može da me zove i Tramp, ja neću da dozvolim da Srbiju neko gazi i urušava. Dakle, povucite takse, pa možemo da razgovaramo“, rekao je Vučić u subotu u Vranju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare