Vučić donosi mamograf u Leskovac kao što je obećao posle insistiranja JUGpressa

LESKOVAC

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas će uručiti Opštoj bolnici Leskovac mamograf, kao što je obećao na insistiranje urednice Regionalne informativne agencije JUGpress prilikom nedavnog boravka na leskovačkom stadionu.

Pogledajte kako je to izgledalo

U protokolu boravke predsednika Srbije najavljeno je da će prisustvovati i ceremoniji otvaranja fabrike Aunde koja je počela da radi pre par meseci u Leskovcu a posle najave Džinsija da odlazi i da će radnici ostati bez posla.

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Danica
Danica
7 meseca pre

Mamograf? Od kojih para? Džaba, u bolnicu se ne zna gde je koje odeljenje a obzirom da valjda ima skener do koga jedva možda i dođe čovek, ne znaju da ga koriste. Uložiti u obrazovanje i edukaciju! Najbolji đaci nam odlaze, ostaju “tatina i mamaina” deca sa obavezno članstvom stranke. Doktori ne treba da se bave politikom već da leče ljude, dve ste pomešali. Dokle?! Dok ne prođu izbori i opet sve isto, kraj sa krajem jedva ljudi mogu da povežu! Sramota za Leskovac!!!

Mijodrag
Mijodrag
7 meseca pre
Odgovori  Danica

Sve je opljačkano i upropašćeno zaslugom štigličara koji je zaposlio nepismene sektaše koji su pokupovali diplome a on ih zaposlio uz debelu nadoknadu. Pa pogledajte i mamograf je naopako montiran pa pacijentkinje moraju da dube na glavi da bi se snimale. Faraon je sve opelješio i upropastio,treba ga što pre najuriti.