Vučević: Srpska napredna stranka raspoložena da uzme učešće u budućem pokretu “Za narod i državu”

LESKOVAC-VRANJE


Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević, zajedno sa predsednikom Izvršnog odbora Darkom Glišićem, iz Vranja i Leskovca započeo je obilazak okruga u Srbiji kako bi razgovarao sa članovima gradskih i opštinskih odbora stranke, saopšteno je iz te strane a prenose beogradski mediji .

Tom prilikom Vučević se zahvalio svim predsednicima mesnih, opštinskih i gradskih odbora na svakom minutu, satu i danu koji su posvetili stranačkom radu.

“Najteže je voditi mesne odbore, oni su srce stranke, oni su snaga naše stranke, a bez jake Srpske napredne stranke nema jake Srbije”, naglasio je Vučević.

Prema Vučevićevim rečima Srpska napredna stranka je motor razvoja, a ono što je krasi jeste činjenica da je državu i interese države uvek stavljala iznad stranačkog ili bilo kog ličnog interesa.

“Danas, kada je Aleksandar Vučić član Srpske napredne stranke, mi imamo dodatnu obavezu da sve ono što je on radio na čelu stranke prethodnih 11 godina, čuvamo i da pokažemo da smo sposobni da nastavimo tim putem”, rekao je predsednik SNS Miloš Vučević.

Na samom kraju Vučević je naveo da je Srpska napredna stranka raspoložena da uzme učešće u budućem pokretu “Za narod i državu”, koji će voditi predsednik Vučić, i to kao prvi vagon do lokomotive brzog voza Srbije i razvoja naše države, navodi se u saopštenju o jučerašnjim skupovima u Vranju i Leskovcu.(kraj) LJS/SM

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Potop
Potop
10 meseca pre

Bla bla truć ili trt mrt smrt što bi rekao Grunf,a ko je čitao znaće.Ovi napredni teško sve to lelemudi.

konce povlači Vučić
konce povlači Vučić
10 meseca pre

Pročitao što mu Vućić napisao. Gde sme Vučević da misli, pa on je postavljen da sluša, da sprovodi Aleksandrove zamisli.

Moreee
Moreee
10 meseca pre

Ovo je narodna sala, kako u političke svrhe da se zloupotrebljava? Ko je odobrio, prijavu da dobije odmah ili da pokaže uplatnicu za rentiranje prostora. Svi smo plaćali salu, nijednoj političkoj organizaciji ne dozvoljava vlast da održe sastanak, a oni zaseli u naše.