Vrije u Leskovac, subota oko 14 sati, nigde lada nema…

LESKOVAC

Obično u ovo vreme, znači subota oko 14 sati, čujete da u grad „vrije od ljudi“ i da „vrije od mladi po kafići“… Trenutno samo vrije, ali od vrućinu!

Republički hidrometereološki zavod kaže da je u Leskovac 37 stepeni Celzijusa, ali to je ionako u ladovinu, na dva metra iznad travu.

A gde u centar da nađeš ladovinu i travu? I još da budeš dva metra iznad?!

Na najlepši trg na svet, što onomad reče visoki gracki funkcioner, voda šljiska, ali slaba vajda. Pre će ta voda uzvrije, nego što će razladi trg.

Počemo da se topimo u centar, a temperatura šekuka. U roku od pola sata termometar na apoteku ode od 43-45, pa se opet vrnu na 43… I on, izgleda, jadan, počeo da brljavi od vrućo…

Veternica ko kad ju je Rade Jović opevao, duboka dva prsta…

A u kafići konobari džmijev, otprazno.

Izgleda da su se svi razbegali po bazeni, kupališta, reke, a priča se i da su neki na more…

Prati
Obavesti me o
guest

5 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Potop
Potop
1 godina pre

Sramota koju mogu da brane samo nemoralni ljudi,a u Leskovac ih ima koliko hoćeš,a i Srbija nije daleko.Neukus nestručnost i interes gradonačelnika koji povlači sve konce i njegovih poslušnika.Sramota za grad sa ovim “najlepšim”nazovi ga trgom za Meska i prateći cirkus.

Igor
Igor
1 godina pre
Odgovori  Potop

Najlepši je kad nisu videli bolje. Iskreno, i ne mogu, ne daju im.

Gradski
Gradski
1 godina pre

Što onaj “bugarski plemić”, piskaralo iz inspekciju, što je izvodio performansi protiv žuti sad ne isprži kokošija jajca na trg koji su njegovi drugari lepo upropastili?

Miki
Miki
1 godina pre
Odgovori  Gradski

Sta ste se uhvatili za taj trg? Sigurno je bolje od onog rugla od parkinga koji je tu bio, kao I od one ruzne fontane I urasle trave.. ovo je lepse, modernije.. Hocete hladovinu, pa imate je u parku iza, koliko god hocete

Pokoj dusi zivima
Pokoj dusi zivima
1 godina pre
Odgovori  Miki

Ja kad se uporedim sa starci, mlad sam. Iako imam 48. Kad pogledam drugi u zatvor kriminalci, posten sam. Zakidam tu i tamo da ne vide. Cim sretnem nekog u kolica, popljujem se, zivahan sam s obe noge na zemlju. Dragi Leskovcani ako ocete da ste srecni sto ste zivi, posetite Svetoilijsko groblje. A ako stvarno zelite da zivite, smenite vlast.