VRANjSKI NAPREDNJACI O NAPRETKU I NOVOJ GODINI

VRANJE

Godina iza nas je bila teška i puna izazova, ali se dosta toga promenilo na bolje. Činjenica je da se u Srbiji dogodio preokret”, navode vranjski naprednjaci u novogodišnjoj poruci.

 

” I dalje nema opuštanja i stajanja, jer će biti još puno muka i problema. Otvaranjem poglavlja u pregovorima sa EU  ispisana je  nova stranica naše istorije, za normalnu, pristojnu, uređeniju i zdravu Srbiju – pravnu državu, u kojoj ćemo jačati institucije, boriti se protiv korupcije, napredovati u ekonomiji i time pokazati kakvom tipu društva želimo da pripadamo.

Ova vlada predvođena premijerom Aleksandrom Vučićem  uspela  je radom da spase  državu od bankrotstva, da smanji fiskalni deficit, da zemlju iz minusa vrati u pozitivan ekonomski rast, da počne da oporavlja privredu, da napreduje 32 mesta na biznis listi Svetske banke, da smanji nezaposlenost, ubrza izgradnju puteva i autoputeva, da započne obnovu  škola, vrtića, bolnica, domova  zdravlja…jer  zna  gde ide i gde hoće da stigne Srbija.

Prioriteti  u narednoj godini, biće rad na još većem privlačenju investicija i otvaranju novih radnih mesta, a cilj  je smanjenje nezaposlenosti na 15 odsto, u odnosu na sadašnjih 17,6 ili 26 odsto, kolika je nezaposlenost bila pre tri godine. Marljivost, odgovornost i posvećenost uvešće nas u red uređenih i uspešnih zemalja.

Pred nama je i izborna godina i vreme za sumiranje rezultata.  Moramo mnogo toga da promenimo. Mi u Vranju i više od drugih, sve ono loše što nas je zadesilo u proteklih 25 godina, pa i više. Osvrnimo se, podsetimo, prelomimo i pogledajmo napred  ka modernoj Srbiji.

,,Nazad  više ne postoji !,, Srbija nas je pozvala da joj odgovorimo:  odgovorno, marljivo i posvećeno. Krenimo zajedno napred i nađimo svoj put. Put ka boljoj budućnosti za našu decu i nas. Vranje to može.

 

 

SVIM NAŠIM SUGRAĐANIMA  ŽELIMO SREĆNE NOVOGODIŠNjE I BOŽIĆNE PRAZNIKE  I  NAPREDNU 2016.GODINU ! navodi se u poruci naprednjaka.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare