Vranjski SNS: Siledžije, nasilnici i lopovi

VRANJE

Gradski odbor srpske napredne stranke Vranje najoštrije osuđuje najnoviju pretnju pristalica i predstavnika Đilasovog, Obradovićevog i Jeremićevog saveza, pretnju vešanjem sinu predsednika države Aleksandra Vučića, i poziva nadležne organe da preduzmu odgovarajuće mere, saopštio je danas ovaj odbor.

Saopštenje prenosimo u integralnoj verziji, bez gramatičkih i pravopisnih korekcija.


“Ovaj utaban put političkog nasilja na koji se pozivaju lideri i pristalice Saveza za Srbiju je skandalozan, sraman i za svaku osudu svih pristojnih ljudi. Nakon poziva na silovanje, prostačkih uvreda, svakodnevih pretnji, poziva na linč sada Đilasov, Obradovićev i Jeremićev savez nudi vešala deci kao svoj politički program. To je pogrešan izbor političke komunikacije koji će nas voditi u dalju eskalaciju i polarizaciju našeg društva. Pitamo vas gospodo iz SzS, da li su vešala i pretnja deci vaša politička ponuda našem narodu, i evropske vrednosti i evropski put kojim želite da nas vodite? Trebalo bi da znate da fašističke ideologije nisu deo našeg nacionalnog koda i nacionalne svesti, i da time urušavate temelje antifašističke borbe i bacate senku na slavnu tradiciju našeg naroda. Ali bolje verovatno i nismo mogli da očekujemo od ove skupine recikliranih likova iz davne političke prošlosti Srbije.
Mi ćemo nastaviti da radimo i gradimo za budućnost naše dece, a ovima koji bi da nas vešaju, linčuju i vrate u mračnu prošlost kada su pljačkali i razarali Srbiju poručujemo da ih se nismo uplašili i da narod u Srbiji nikad više neće dozvoliti da ih vode takve siledžije, nasilnici i lopovi.
Gradski odbor srpske napredne stranke Vranje najoštrije osuđuje najnoviju pretnju pristalica i predstavnika Đilasovog, Obradovićevog i Jeremićevog saveza, pretnju vešanjem sinu predsednika države Aleksandra Vučića, i poziva nadležne organe da preduzmu odgovarajuće mere.
Ovaj utaban put političkog nasilja na koji se pozivaju lideri i pristalice Saveza za Srbiju je skandalozan, sraman i za svaku osudu svih pristojnih ljudi. Nakon poziva na silovanje, prostačkih uvreda, svakodnevih pretnji, poziva na linč sada Đilasov, Obradovićev i Jeremićev savez nudi vešala deci kao svoj politički program. To je pogrešan izbor političke komunikacije koji će nas voditi u dalju eskalaciju i polarizaciju našeg društva. Pitamo vas gospodo iz SzS, da li su vešala i pretnja deci vaša politička ponuda našem narodu, i evropske vrednosti i evropski put kojim želite da nas vodite? Trebalo bi da znate da fašističke ideologije nisu deo našeg nacionalnog koda i nacionalne svesti, i da time urušavate temelje antifašističke borbe i bacate senku na slavnu tradiciju našeg naroda. Ali bolje verovatno i nismo mogli da očekujemo od ove skupine recikliranih likova iz davne političke prošlosti Srbije.
Mi ćemo nastaviti da radimo i gradimo za budućnost naše dece, a ovima koji bi da nas vešaju, linčuju i vrate u mračnu prošlost kada su pljačkali i razarali Srbiju poručujemo da ih se nismo uplašili i da narod u Srbiji nikad više neće dozvoliti da ih vode takve siledžije, nasilnici i lopovi”, navodi se u saopšnju vranjskog SNS.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare