Vranjski SNS protiv opozicije koja reaguje zbog uvreda na račun novinara

VRANJE

“Ima li jačeg dokaza da ste dotakli politički talog i žabokrečinu, nego kad svi udruženi sa podrškom građana daleko ispod cenzusa, branite dokazanog lažova?”, pita vranjski SNS u saopštenju.


“GrO SNS Vranje oseća obavezu, zbog građana Vranja, da tužne ostatke opozicije, očigledno osakaćene kratkoročnim pamćenjem, podseti na licemerstvo kojim se služi braneći Slavomira Kostića, sa bljutavog portala Info-Vranjske.
Verovatno zauzeti pljačkom sopstvenog naroda i države, niste imali vremena da se bavite medijskim slobodama dok ste bili vlast, ili vam je bilo mnogo lakše da kradete po mraku. Medijskom mraku naravno.
“Podrška koju dajete ovome ozbiljno vas, sve zajedno, kvalifikuje za neku zdravstvenu ustanovu.
I otkud vama pravo da sebi dodelite ulogu branioca novinara? To je isto kao da mačka čuva pacova.
Vi branite novinara koji, ne samo da laže i izmišlja, već javno govori, da mora do penzije da laže i piše naručene tekstove.
Gospodo, pošto imate kratku pamet, da vas podsetimo da su u vaše lopovsko vreme, ne samo pretili novinarima, nego su novinare ubijali.
U vaše lopovsko vreme ubijen je novinar Večernjih Novosti Milan Pantić, i to samo zato jer je pisao istinu o vašim pljačkaškim privatizacijama, mitu i korupciji. Znamo da vam činjenice i istina nisu srodna tematika, ali samo je u 2008. godini zabeleženo 144 prijavljenih napada na novinare ili 2011. čak 76!
Ili, ako ste možda ubistvo Pantića zaboravili, podsećamo vas da su vaši batinaši nedavno pretukli novinarku Gordanu Uzelac.
I mi treba da ćutimo? Da budemo budale koje ćete da tučete svaki dan? Da govorimo da nam je lepo i da ne odgovaramo? Ne pada nam na pamet!
I nadležni treba da reaguju, jer nikada nećemo bežati od odgovornosti. Ali da reaguju uvek, a ne samo kada se branimo od lažova, što nam priznaćete i ne ide tako loše. Čak, može se reći i odlično”, navodi se u saopštenju vranjskog SNS.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare