Vranjski SNS nastavlja da širi govor mržnje

VRANJE

Vranjski SNS nastavlja da širi govor mržnje u svojim saopštenjima prema neistomišljenicima i nezadovoljnim i uznemirenim građanima, a ovoga puta pokazuje i da je , izgleda, neka panika zbog najavljenog protesta protiv nasilja u Srbiji a kažu i da je Vučić ” jedini sa snagom da sastavi slomljenu realnost” .

Evo integralnog saopštenja:

U danima kada je dvostruka tragedija zadesila Srbiju, kada su nam ubistva mladih i nedužnih, bolom i nevericom obeležila realnost, kada ranjena i zatečena Srbija tek počinje da zaceljuje još sveže rane, podigao se talog društva obučen u ruho tužnih ostataka opozicije da iskoristi po ko zna koji put bol roditelja i gubitak dece u borbi za nikad zasluženu vlast. Sakrivši se iza lažnog saučešća, vođe opozicije u Srbiji, odlučne su da protestom na Trgu Republike bace so na otvorene rane svih koji su nekoga izgubili i krvlju na rukama dvojice monstruma i ubica ispišu nove stranice istorije Srbije ne mareći ni za bol, patnju i stradanje kojim će verovatno Srbija biti osakaćena za čitavu večnost.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Vranje najoštrije osuđuje produžetak agonije i nanošenje boli čitavoj srpskoj javnosti u najavljenom skupu politizacije stradanja nevinih žrtava i nedužne dece. Pozivamo celokupan srpski narod da bez obzira na stranačku opredeljenost, ne uzima učešća u besramnom skrnavljenju sećanja na sve nedavne žrtve, već da jedinstvom i slogom budemo uteha i snaga i na taj način učinimo da večite rane čitavog naroda što pre zacele.

Budimo i bezuslovna podrška predsedniku Aleksandru Vučiću, jedinom koji iskreno saoseća sa svojim narodom, jedinom sa snagom da sastavi slomljenu realnost i učini nas opet jakim i potpunim kao društvo i naciju, navodi se u saopštenju Gradskog odbora SNS u Vranju . (kraj) LJS/MN

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare