Vranjski SNS iznerviran saopštenjem “tužnih ostataka bivšeg režima” pokazuje kulturu političke komunikacije

VRANJE

“Povodom saopštenja tužnih ostataka bivšeg režima, zaraženih i zatrovanih nekulturom i divljaštvom, a zaslepljenih mržnjom prema Srpskoj naprednoj stranci, Gradski odbor u Vranju izdaje sledeće:

SAOPŠTENjE

Sinhronizovana politička predstava i napad dva marginalna politička subjekta nas ne iznenađuje. Verujemo da smešnim saopštenjima pokušavaju da se izdignu iz svog političkog mrtvila i ideološkog ćorsokaka u koji su sebe doveli. Ne iznenađuje nas ni njihov politički amaterizam i voluntarizam i krajnje neobjektivno tumačenje poslednjih događaja.

I baš kad nekako zaboravimo da ste državu doveli na ivicu bankrotstva i ostavili pola miliona ljudi u Srbiji bez posla, vi se gospodo pojavite saopštenjem iz nekog šatora da nas podsetite na sva zlodela koja ste učinili, kao i na lopovluk, nemar, neznanje i bahatost, od čega se naš narod i država dan-danas oporavljaju.

Smeta vam smena našeg funkcionera jer su vama gospodo funkcije najbitnije u životu. Ne samo u politici, već u životu. Vi se gospodo politikom i bavite zbog funkcija, a ne da bi nešto uradili za opšte dobro. I u tome je razlika između nas i vas gospodo kamperi iz Pionirskog parka.

Nama su u političkom delovanju najbitniji građani i njihovi problemi.
Ako vam to još uvek nije jasno, mi od svojih rukovodilaca i funkcionera očekujemo i tražimo odgovornost, rezultate, posvećenost, i za razliku od vas i vremena vašeg upravljanja gradom i državom nema nedodirljivih i zaštićenih.

Srpska napredna stranka uvela je princip smenjivosti i nestalnosti političke funkcije, što je koncept nepoznat vašim liderima i stran njihovom lopovskom i tajkunskom poimanju demokratije.

Poručujemo vam da ne brinete za Srpsku naprednu stranku i njen Gradski odbor. Našu snagu ćemo vam sa zadovoljstvom pokazati na sledećim izborima”, navodi se u saopštenju koje potpisuje Gradski odbor SNS Vranje,
Savet za informisanje, koje prenosimo u integralnoj verziji.

(Fotografija iz arhive JUGpressa)

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare