Vranjski roleraši opet najbolji

VRANJE

Grad Vranje i Skijaški klub „Besna Kobila“ bili su domaćini Otvorenog prvenstva Srbije u disciplini Inline Alpine Slalom. Iako prvobitno najavljivana na Besnoj Kobili, iz tehničkih razloga, organizacija trke je premeštena u Vranje.

Učestvovalo je 50 takmičara iz većine klubova iz Srbije i gosti iz skijaškog kluba „Vuzenica“ iz Slovenije.

Najviše uspeha imali su takmičari domaćeg klub, zatim SK „Vuzenica“ i SU „Extreme“ iz Niša.

Što se tiče domaćeg šampionata po očekivanjima apsolutni pobednik i u ekipnoj i u pojedinačnoj konkurenciji su takmičari Skijaškog kluba „Besna Kobila“ sa 10 titula prvaka Srbije.

„Osim takmičarskog dela bilo je i nekoliko satanaka sa čelnicima SK „Vuzenica“ i predstavnicima Svetske Roler Federacije na kojima smo dogovorili nekoliko zajedničkih akcija za sledeću godinu. O obaveznom letnjem treningu na rolerima kao pripremi za skijašku sezonu govorili su treneri slovenačkog Skijaškog kluba „Vuzenica“ koji u svojim redovima imaju nekoliko državnih prvaka u tehničkim disciplinama. Jedna od njih je i Žana Nina Bricman u čijim vožnjama smo uživali u Vranju. Prve zajedničke akcije vezane su za zimu i ski treninge u Sloveniji, zatim nas u Vranju očekuje roler kamp pod pokroviteljstvom Svetske roler federacije za svu decu iz regiona i još nekoliko zajedničkih poduhvata, a sve u cilju popularizacije roler i skijaškog sporta“, kažu u SK „Besna Kobila“ u Vranju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare