Vranjski naprednjaci opet izvređali neistomišljenike, ovog puta Vesnu Pešić

VRANJE

„Danas je na društvenim mrežama osvanula još jedna skandalozna poruka neostvarene babe i političarke u pokušaju Vesne Pešić”, navode vranjski naprednjaci u svom saopštenju koje ej rekacija na tvit Vesne Pešić koji je, zapravo, objavljen juče a ovaj odbor SNS je opet lično izvređao neistomišljenika.

“. U toj poruci, punoj terorističke retorike, ona predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, na tviteru, društvenoj mreži koja je primarna platforma političkih debata, obećava „cev u glavu“. Ovde je svakako očigledno da su sve maske pale, jer već duže vreme ona, kao i deo opozicije koji sada pripada takozvanom Savezu za Srbiju, nisu u mogucnosti da nastave pljačku i otimačinu po kojoj su prepoznatljivi. Zbog toga je nervoza kod njih sve veća i sa sve manje kontrole. Valjda zato više i ne pokušavaju da glume demokrate, već pokazuju svoje pravo lice“, navodi se usaopštenju za javnost GrO SNS u Vranju.

„Ovakav poziv, još jedan u nizu, više nije ni vredan bilo kakvog ozbiljnog političkog komentara. Očigledno je da takvima ni niži izborni cenzus ne pomaže da nastupe kao iole odgovorni politički činioci, jer je jasno da su konačno i sami postali svesni svoje nesposobnosti i omraženosti u narodu.

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vranju očekuje od nadležnih organa adekvatnu reakciju na ovaj poziv na ubistvo šefa države, procesuiranje i izricanje adekvatne krivične sankcije. Naravno, ukoliko se u postupku ne utvrdi da nije uračunjiva i da nije u stanju da upravlja svojim postupcima“, stoji u saopštenju ove stranke u Vranju.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Kuka i motika
Kuka i motika
2 godine pre

Radikalski rečnik je takav, ništa čudno. Jedino je jadno što preletači da bi postali veći radikali od radikala, oduševili vođu, radikalno pomeraju granice normalne komunikacije. Ovo više nije politika, ovde je zavladala zla krv, mržnja, podela. Toga se plašim. Oni će iz fotelja nahuškati na sukob one u hijerarhiji naniže pa će sesti u dobra kola i u svoje tople stanove, vile…e moj narode…