Vranjski gimnazijalci najbolji u odbojci

VRANJE

U jakoj konkurenciji srednjih škola tim Gimnazije “Bora  Stanković” u Vranju  osvojio je prvo mesto Međuokružnom takmičenju u odbojci  koje je održano u Pirotu.

Vranjski gimnazijalci su se tako  plasirali na državno prvenstvo.

Prvu utakmicu u taj brejku dobila je Gimnazija protiv Ekonomske škole u Leskovcu 2:1, u drugoj su takođe  pobedili  u taj brejku 2:1 i time ostvarili pobedu.

“U ekipi su bili Aleksa Spirić, Miomir Kostić, Veljko Jovanović, Vukota Veličković, Bogdan Jovčić, Stefan Cvetković,  Marko Dimovski, Luka Janjić, Nikola Savić, Vasilije Stevanović, Pavle Cvetković, Predrag Stanojković i Nikola Trajkov. To je ekipa sjajnih momaka na koju smo svi ponosni, a meni kao treneru i predmetnom profesoru pripala je čast da ih pripremam i prenesem pozitivnu energiju i budem njihov vođa na putu do pobede”, rekao je nakon takmičenja  profesor Aleksandar  Stanojković.

“Ovo su pravi gimnazijalci, koji pokazuju kako se igra na terenu, dosledni i uporni da istraju i ostvare pobedu, njihov takmičarski duh, spremnost i rad su primer uigranog tima kojeg vodi sjajan profesor Aleksandar Stanojković”, izjavila je  direktorka škole Suzana Mišić Stanković.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare